Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyenek az angolok? Milyen...

Milyenek az angolok? Milyen Angliában élni?

Figyelt kérdés
Úgy értem milyen a megítélése a külföldieknek angliában? Tényleg sok olyan van, aki kirekesztően viselkedik és gúnyolódik az ember kiejtésén (a háta mögött)? Egyetemen mennyire nehéz beilleszkedni a közösségbe (mondjuk olyasvalaki számára, aki egyébként könnyen ismerkedik)?
2011. jan. 20. 21:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
21%

A válasz megírásának időpontja: 02-07 00:00

sajnalom hogy ilyenek a tapasztalataid, de elegge szuklatokorunek tartalak, es valoszinuleg tartom hogy te is azon magyarok koze tartozol, akik hazajarnak fogorvoshoz, es nem latnak semmit londonbol csak a konyhat ahol mosogatnak meg a tobbi hulye bevandorlot akik uszitjak egymast

2011. máj. 5. 11:33
 22/28 anonim ***** válasza:
78%

Az előttem szólónak:

Képzeld én járom az egész országot és azt tudom mondani,h gyere te ki a városból és nézz szét vidéken ,nem ahol golfozgatnak és piknikelgetnek, nem. Nézd meg azokat a városokat ahol a csóri angolok élnek kik nem örököltek vagyonokat és élvezik a segély által nyújtott élvezeteket.

Nyugodj meg ,hogy ők maguknak köszönhetnek mindent ,ők hívtak minket és mi segítettünk rajtuk,mert ha pl. Londonban nem élne az a sok bevándorló akkor bezárhatnák a kapukat ,mert ezek nem tudnak még lábat mosni sem maguktól. Éljen a haza!

2011. szept. 17. 12:54
 23/28 anonim ***** válasza:
8%

annyira bírom az ilyeneket akik kimenmek mosodagtni és utána sírdogálnak, hogy ott mindenki milyen szörnyű, ostoba, stb.

tipikus.. -.-" hát igen az értelmi szint. azzal, hogy leszólsz egy egész országot, nem az angolokat minősíted, hanem magadat.

ez a bevándorló téma meg szánalmas. tök kis országban élnek így is sokkal többen mint ahányan kéne, ráadásul ilyen csórók mennek oda mint ti, mosogatók meg harmadik világbeli idióták. ha Magyarországra jönnének, innen is ki lennének utálva.

aki mérnökként, informatikusként megy ki, nem fog panaszkodni - őket megbecsülik, a mosógatokból meg így is elég van. mosogatni itthon is lehet, nem kell ezért külföldre menni.

2011. szept. 17. 22:38
 24/28 anonim válasza:
51%

Jézus! Robin útját Tak!! barát állta a gázlónál!!!?? A többi példáról ne is beszéljünk!! LOL! Ha nem beszéled az angol egy native angolul beszélő országban akkor miért csodálkozol ha olyan megítélést kapsz mint az Ukrán/Román mikor Magyar honba jön és nem beszéli a nyelvet?? Arról nem is beszélve hogy szar meg rossz, de akkor miért vagytok ott!! Mert a sokkal jobb hazátok torkon ..... benneteket? A lényeg hogy egyetértek azokkal akik előttem írták tudj kommunikálni angolul, akkor semmi gond nem lesz! Ez így van Új-Zélandon, Ausztráliában, USA-ban és Kanadában is!! Ezekről biztosan tudom ;)

Nem is baj ha az ilyen megítéléssel élők eltűnnek és építik itthon a karrierjüket :D mindenkinek jobb lesz!

2012. aug. 31. 09:29
 25/28 anonim ***** válasza:
91%
Egoisták,arrogánsak,primitívek,erőszakosak és annyira önzők,hogy ilyet előtte nem láttam,pedig 2 országban is éltem hosszabb ideig. Egy szóval:SZAR hely,senkinek nem ajánlom...
2015. ápr. 4. 20:51
 26/28 Barbara Zsalakovics válasza:
Sziasztok!Én több mint 2 éve élek Angliában.Egy kis városban lakom ahol nem sok a bevándorló és a munkahelyemen csak én és a párom vagyunk .Talán tudtok segiteni,hogy megértsem.Az én problémám a fiatalabb generácioval van.Én nagyon szeretek itt élni és szeretem a munkám.Vannak angol és más országbol jövö barátaim is itt.Én nagyon mosolygos és barátságos vagyok de a munkahelyemen a fiatalabbak akkor sem tudnak elfogadni.Ha rákérdezek,hogy van e valami probléma akkor a válasz mindig az hogy nincs semmi baj,mind ezt vörös fejjel és meghunyászkodva.Szemtöl szembe nem mernek mondani semmit de a hátam mögött mindig kibeszélnek.Egyáltalán tudják,hogy miért utálnak?Szerintem csak ezt hallják a tévében.Én nem vagyok egy diplomás ember de soha nem gondoltam volna,hogy egy ennyire fejlett országban ilyet tapasztalok,hogy az irás,olvasás, számolás ekkora probléma.De ha az aktuális munkályukat meg kéne csinálniuk akkor fel vannak háborodva .Munkaköröm leirása csomagolás cimkézés.
2016. nov. 30. 19:45
 27/28 anonim válasza:
90%

A milyenek az angolok kérdésre tudok csak válaszolni, mert kevés időt töltöttem ott és nyilván csak a saját tapasztalataim alapján tudok nyilatkozni.

Magyarországon is jelenlevő német multinál dolgozom, akinek van Angliában is telephelye és időnként együtt kellene működjünk, de borzalmasan nem megy.

Nagyon tudnak udvarias álarc mögül utálni, zseniális ötleteket előadni, majd csapnivalóan megvalósítani és úgy viselkedni mintha éppen egy távoli országban gyarmatosítanának, majd ők megmondják hogy lesz, holott sem szervezetileg nem állnak feletted, sem gazdaságilag nem függesz tőlük. (egyenrangú felek vagytok)

Bármilyen ügyet képesek hátráltatni, megakasztani, még akkor is, ha az atyaúristen szól le nekik a menedzsmentből, hogy szedjék össze magukat és húzzanak bele.

Egy csomó olyan munka van, amivel egy angol nem hajlandó bepiszkítani a kezét, erre "tartják" a bevándorlókat, így aztán nem értem a Brexitet, meg a külföldiek kipaterolásának a gondolatát.

Úgy látszik felülkerekedett az idegengyűlölet a gazdasági érdekeken, csak egy kicsit későn kaptak észbe, amikor már szinte angol kisebbségként élnek a saját országukban.

2017. febr. 13. 06:06
 28/28 anonim válasza:
Szar nép, emberileg minősíthetetlenek. Mint valami ördögök. A történelem során is kínoztak más népeket, most meg a bevándorlókon töltik ki utálatos és gyűlölködő hajlamaikat.
2021. szept. 7. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!