Milyenek az angolok? Milyen Angliában élni?
Én lassan 4 éve élek kint.A tapasztalatom az,hogy az egész ország el van lepve bevándorlókkal,és az angolok egyre nehezebben viselik.Vannak angol barátaim akik jó fejek,rendesek,de jártam már úgy,hogy az utcán sétálva a párommal magyarul beszélgettünk,és egy angol öreg avval az átkozott hülye kiskocsijával szándékosan nekem jött,majd amikor mondtam neki,hogy egy bocsánat még jöhetne,hozzám vágta,hogy menjen haza minden büdös idegen a saját országába..Vagy volt olyan eset,hogy a 99 pennys boltban vásároltunk amikor egy fiatal angol srác kibukott,és elkezdett magyarázni a pakisztáni biztonsági őrnek,hogy ne kövesse,mert ő nem lopni jött.Erre a paki rögtön avval jött,hogy " azért vitatkozol velem mert pakisztáni vagyok?diszkriminálsz? Zavar a bőröm színe? Szerencsétlen angol csak annyit mondott,hogy ne kövesse..Persze,hogy a végén a srác már kiabált,hogy a saját hazájában jobban el van nyomva mint bármelyik bevándorló!
Én egyre többször látom az indulatot,idegességet.Van egy városka ahol a lakosság 70%-a lengyel.Na ott az angolok borzalmasan utálják a lengyeleket,és sokszor minket magyarokat is egy kalap alá vesznek..
Egy idő után azt veszi észre az ember,hogy bizony az angolok is úgy vannak a bevándorlókkal mint mi a cigányokkal.A hátuk közepére sem kívánják..
2 évet éltem ott és csak rossz tapasztalataim vannak. Velejéig bunkók, barátságtalanok, engem feszt lengyelnek néztek, hiába mondtam, hogy nem vagyok, folytatták a lengyelezést. A munkahelyemen se szereztem egy barátot sem hiába vagyok barátságos és mosolygós.
És rajtam gúnyolódtak is egyszer. Cigit kértek az utcán, megköszönték, mondtam angolul, hogy szívesen, erre a pofámba röhögtek. (Nem az angol tudásom miatt, mert azzal nincs gond.) Egyszóval borzalmas volt, át is költöztem egy másik országba, amint tudtam.
Nézd meg a BBC “The Poles are Coming” című 7 részes dokumentumfilm sorozatot, sokminden megtudható belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!