Isztambuli városlátogatáson jártatok már? Szép a város? Tényleg az utcákon is vannak macskák sok helyen?
Igen. Igen. Igen. :D
Egyébként, kicsit részletesebben, nekem nagyon bejött. Csodálatos város elképesztő történelemmel és rengeteg látnivalóval. Már csak ezért megér legalább egy (nagyon) hosszú hétvégés városlátogatást. Nekem az emberek habitusa is tetszett, bár ezt nyilván szokni kell. De azért közel sem olyan hardcore a helyzet, mint az arab országok többségében, ahol szintén mindent megpróbálnak eladni neked, ha meglátják, hogy turista vagy. És alapból sokkal kozmopolitább is az arab országoknál: a mecsetek szabadon látogathatók a nem muszlimok számára, alkoholt bárhol lehet kapni, a nők szabadon járnak-kelnek és közülük relatíve kevesen vannak tetőtől talpig beöltözve. Szóval kezdésnek szerintem tökéletes, ha nem nagyon jártál még muszlim országban.
Élni mondjuk nem biztos, hogy szeretnék ott, mert hatalmasak a távolságok, rengeteg az ember, az utakon óriási dugók alakulnak ki. Budapest ilyen szempontokból a fasorban sincs Isztambulhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!