Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyibe került eddig a...

Mennyibe került eddig a legolcsóbb európai utazásotok, hol voltatok, mikor, és mennyi időre?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék több európai utat is beiktatni. Úgy érzem a fapadosokkal, olcsó nemzetközi buszokkal kinyílt a világ. Nagyon olcsó megoldások érdekelnek, mert sajnos limitált, diák kerettel rendelkezem. Néztem az egy nap a városban blogot, onnan is merítettem már ötletet. Hátha ez nektek is segítség! :) köszi a tippeket!

2018. máj. 25. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Teljesen mindegy kedves, más mennyiből hozta ezt össze. Volt ez 50 Ft is a fapadosok hőskorában. Az a kérdés, te, most és itt mennyiből hozod ki.
2018. máj. 25. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Az egynaposak olcsóak, de mi messzebbre több napra utazunk.

A legolcsóbb szállásunk 30 chf körül van éjszakánként

Az utazási ktsg meg attól függ, hová megyünk.

Bp. nappali vonattal pl fogalmam sincs, mert fos a máv oldala (sbb-re meg nem jelentkezek most be), de olyan 50-60 chf az út.

2018. máj. 25. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Ingyen volt, Kassán, évekkel ezelőtt, 1 nap.
2018. máj. 25. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Brüsszelbe ingyen volt a repjegyem. Szkopje, Szarajevó, Podgorica 5000-5500 körüli retúrok. Brno 6k körül volt a busz.
2018. máj. 26. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Berlin nagyon olcsó nyugati viszonylatokhoz képest, a ryanair nagyon olcsón visz oda, airbnb is olcsó, a boltban az élelmiszerek is olcsók, ha nem akarsz éttermezni, kb ugyanúgy kijössz mintha itthon lennél. Én ott töltöttem 5 napot, ismerősöknél volt a szállás, repjeggyel együtt kb 60 ezret költöttünk, pedig voltunk több múzeumban, kirándulni, bulizni, stb.
2018. máj. 28. 09:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Tavaly voltunk busszal Korfun a párommal. 10 nap,7 éj, 70 ezer forint.(Ez a szállás+utazás) Ehhez még pluszban a kaja.
2018. máj. 29. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!