Londonban hol található a legolcsóbb szállás munkához?
Ne menekülj el Magyarorszàgról!
De útàlom az ilyet!
Azt làtom a tv-ben is,hogy a nèmetektől,Svàjcból visszamenekülnek ide mert fosnak a migrànsoktól.
Jah hogy most jók vagyunk,de amikor kimenekült,akkor leszarta mi van itt,de most ismèt veri a mellèt,hogy Magyar. Gusztustalan!
Ez az 56-os ès a rendszervàltàskor kimenekült Magyarokra is vonatkozik. Ők nem ide adóztak,nem itt szenvedtèk àt a mindenkori politikai hatalmak faxsàgait,de arra van eszük,hogy külföldön tartózkodva az èn sorsomról döntsön a szavazatàval.
Èn sem szavazok az ő sorsàról a vàlasztott hazàjàban!
Ennyi a vèlemènyem.
Ha màr kimenekült hagyjon minket bèkèn soha ne jöjjönn vissza ès főleg ne döntsön egy külföldre menekült magyar ,hogy itt hogyan èljenek a Magyarok. 😠
Gamil !
Azért szavaz a külföldön élő magyar, mert magyar állampolgárként őt is érinti, aki Magyarországon történik. Ha pl okos Viki kitalálja, higy Magyarország kilép az unióból, akkor sok százezer embernek problémát fog jelenteni a jelenlegi otthonában az élet.
London elég drága, Angliában vannak más városok is.
Fontos, h. mi a végzettséged, szakmád, hol fogsz majd dolgozni (persze ez nem szentírás, változhat a munkahely), de ennek függvényében könnyebb keresgélni.
Én anno nagyon megsz*vtam, mert kivettünk egy szobát a párommal Richmondban (egyébként szép helyen), és kb. a belvárosban (Paddington) dolgoztam.
(Ezer éve volt (2005), és még nem volt googlemaps + googleview.)
Rengeteg idő elment a közlekedéssel...
Ha sokat utaznék haza (Mo.-ra), oda költöznék, ami közel van. vmely reptérhez. Nem a tőszomszédságában, de nem másfél óra a transzfer...
Pl. Wizzair-es Luton, Milton Keynes.
Ha Ryanair-rel jársz Stansted, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!