Milyen az időjárás Dél-Angliában a tengerpart környékén az időjárás júliusban?
Nem, nem kaphatsz. Amikor én legutoljára ott voltam sütött a nap. Szerintem júliusban 20-32 fok várható, felhős vagy napos lesz és fog esni vagy nem fog esni, miközben a szélcsendet leszámítva alacsony-közepes erősségű szél fog fújni. Abban szinte biztos vagyok, hogy havazni nem fog.
Értelmesen előre jelezni ennyi időre nem lehet, tehát ha utazást tervezel akkor a maximum annyit tudsz tenni, hogy megnézed az elmúlt évek adatait és akkora tervezed, amikor a legnagyobb valószínűséggel lesz olyan idő, amit szeretnél.
És ez nem zárja ki, hogy ne legyen szerencséd.
Anglia egy szigetország, amit minden irányból tenger vesz körül. Bármikor eshet az eső és fújhat a szél, ami bármikor elállhat.
A globális felmelegedés miatt egyre melegebb van náluk, nem annyira enyhék a nyarak, de a magyar kánikulához képest így sincs olyan meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!