Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyire biztonságos Angliába...

Mennyire biztonságos Angliába egyedül utazni és ott egyedül nyaralni?

Figyelt kérdés

Hosszútávú terveim között szerepel egy angliai nyaralás, főleg az angol tengerpart, a déli partvidék és esetleg London bizonyos részei.

Biztonságos oda egyedül utazni? Oda repülőn, helyben vonattal.

Huszonéves lány vagyok, Magyarországon belül sokszor utaztam már egyedül, de nem nagy távolságot, illetve Franciaországba utaztam egyedül még évekkel ezelőtt, de ott helyben már nem egyedül voltam.

Már elszoktam az utazástól, ott még sosem jártam amúgy sem, nem vagyok hozzászokva az egyedülléthez sem. Mármint idegen helyen és napokon keresztül.

Ezeket figyelembe véve van bármi félnivalóm ha ott szeretnék nyaralni egyedül?

Éppen lenne kivel elmennem, de nem biztos, hogy akikkel elvileg elmehetnék, azok tényleg el is mennének velem. Ha meg nem akarnának vagy tudnának, attól én még szívesen mennék.

2021. nov. 19. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen nyugodtan utazhatsz...

Nyilván kerülni kell a balhésabb helyeket, de azok általában nem a turisztikai látványosságok közelében vannak...

2021. nov. 19. 15:32
 2/7 anonim válasza:
27%

A színes környékeket kerülni kell!

Gázspray tilos, még bevinni is! De rakd a pipereholmik közé, és ragassz rá szájspray címkét!

2021. nov. 19. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem akibe. Egy ilyen kérdés megfogalmazódik, az inkább maradjon otthon.
2021. nov. 19. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
3as Győrfi Pál te vagy az?
2021. nov. 19. 19:09
 5/7 anonim ***** válasza:
24%
Veszelyes akkor lesz, ha beteszed a labad. Komolyan, St Mawes, Ilfracombe, peldaul, de tenyleg?!
2021. nov. 19. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
93%

Persze, hogy biztonságos.

De Anglia vasúthálózata se az olcsóságáról, se a túlzott használhatóságáról nem híres. Ha nagyon vidékre célzol, az nyűg lesz bármivel, ami nem autó. Persze Brightonba meg Portsmouthba nem kell, Cornwall-külsőbe inkább.

2021. nov. 19. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
85%
Hát, ha esetleg Angliában sem menne egyedül az utazás, akkor máshol nem nagyon érdemes próbálkozni. Nulla nyelvi korlát, elég jó biztonsági helyzet, a világ egyik legfejlettebb országa, a világon semmi kihívást nem jelent, maximum annyi van, hogy a nyaralás idejére el kell felejtened, hogy egy ételnek lehet íze is.
2021. nov. 20. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!