A családommal nemsokára tengerpartra szeretnénk menni angliaban, Milton Keynes-ben lakunk és egy olyan tengerpartra szeretnénk menni ahol nem úgy néz ki a part mintha egy gyár mellett alna, valaki segítene?
Figyelt kérdés
Max 2ora 30perces legyen az út, nem baj ha kicsit több.2019. aug. 26. 03:29
1/3 anonim válasza:
Én Banburyben élek, elég közel hozzád!
Van renbgeteg gy9ny9rű tengerpart.
Én kedvencem ami egy igazi éden, gyönyörű (rendszeresen megyünk oda) az Tintagel. Mondjuk ez 4 órás út neked kocsival a google szerint. De gyönyörű Bournemouth is. Amugy nem bántásból, de miért nem használod a google keresőt? Beírod, hoghy a legszebb angliai tengerpartok, és kiad egy csomó listát. Útkeresővel (google map) megtudod az időt is, hogy milyen messze van tőletek. Ez tényleg nem nehéz.
2/3 A kérdező kommentje:
Erre csak egy válasz van, az h lusta vagyok, de köszönöm a segítségedet
2019. aug. 26. 19:27
3/3 anonim válasza:
Margate Beach, South end on Sea, Brighton, durdle door nekünk nagyon bejött az egész egy ilyen hegyes táj és onnan lehet lesétálni a tengerhez bár itt más látni való nincs nagyon. Brightonon van a legtöbb látni való ezek közül. Margate Beachen főleg strandolni jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!