Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyi megtakarításra lesz...

Mennyi megtakarításra lesz szükségem, ha 1-1,5 éven belül Norvégiába akarok költözni?

Figyelt kérdés

Szép vasárnapot mindenkinek!A kérdés komoly, így komoly válaszokat is várok! Köszönöm!

Szóval elhatároztam, hogy elhagyom Magyarországot lehetőleg minél előbb és úgy gondolom számomra Norvégia a tökéletes választás.Tudom, hogy egy drága ország és nagyon minimális a munkanélküliség, ami rontja az esélyeimet, de szükségem van a változásra és végülis mit veszíthetek azzal, ha megpróbálom.Úgy tervezem, hogy legkorábban 2024 év végén 2025 elején tudok majd kiutazni.A nyelvet már 2 hónapja elkezdtem tanulni.Szállást és munkát majd jövő ősszel tervezek keresni.Én 1,5-2 millió forint megtakarításra gondoltam.Szerintetek ez elég lesz?És megtudom tanulni kommunikációs szinten a norvég nyelvet 1 év alatt?

2023. nov. 12. 14:55
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
0%
Felejtos.
2023. nov. 12. 20:35
 22/46 A kérdező kommentje:
#21 Azért rohadsz még mindig itt, mert ilyen a hozzáállásod a dolgokhoz.
2023. nov. 12. 20:49
 23/46 anonim ***** válasza:
Amúgy sírok, hogy 25 év alattiként, ki van nyalva a segged, és még te pattogsz, hogy ebben az országban egy percet sem akarsz tovább maradni, úgy hogy még nem is adóztál normálisan:D Mondom ezt 28 évesen, úgy hogy szintén el akarok innen menni.
2023. nov. 12. 20:53
 24/46 anonim ***** válasza:

Továbbra sem derült ki, hogy mihez értesz.

Én például azért nem lépek le, mert Skandináviában nagyjából havi 2.5 millió nettó alatti fizuval rosszabbul élnék, mint a mostani melóm mellett Budapesten.

2023. nov. 12. 20:55
 25/46 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok eddig 2 munkahelyem volt, miután leérettségiztem.Mindkettő vendéglátás területen.
2023. nov. 12. 21:07
 26/46 A kérdező kommentje:
#23 Látod és már most tudom, hogy el kell tűnni innen.Szerencsére nekem nem kellett 28 év, hogy rájöjjek...
2023. nov. 12. 21:08
 27/46 anonim ***** válasza:
54%

Jajj te múltkor még a Kanári-szigetekre akartál költözni:D Hát te elég sokáig itt fogsz még maradni apukám...

Én eddig is tudtam, de nekem van 11.3 milliós megtakarításom, egy autóm, diplomám, meg két felsőfokú nyelvvizsgám, úgyhogy az időmet, nem azzal töltöttem, hogy havonta kiírtam egy kérdést a gyakorira, hogy hogyan költözzek mindig más országba...

2023. nov. 12. 21:12
 28/46 anonim ***** válasza:
Amúgy meg legalább annyi sütnivalód lehetne, hogy kihasználod amíg mások tartják fent az országot helyetted, dől a pénz, és félreteszel egy tisztességes tartalékot. Ha már papíron ezért van az SZJA mentesség (mondjuk igazából a szavazatvásárlás miatt). Egyedül, 2 millió forinttal Skandináviában kitörölheted a kis fenekedet.
2023. nov. 12. 21:16
 29/46 A kérdező kommentje:
#27 Akkor te nagyon összekeversz valakivel!Azt hiszed, hogy egyedül én írok ki kérdést ebben a kategóriában?Mivan?
2023. nov. 12. 21:21
 30/46 A kérdező kommentje:
De ha már itt tartunk inkább lennék Skandináviában hajléktalany mint hogy itt maradjak ebben a putriban.
2023. nov. 12. 21:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!