Mennyi megtakarításra lesz szükségem, ha 1-1,5 éven belül Norvégiába akarok költözni?
Szép vasárnapot mindenkinek!A kérdés komoly, így komoly válaszokat is várok! Köszönöm!
Szóval elhatároztam, hogy elhagyom Magyarországot lehetőleg minél előbb és úgy gondolom számomra Norvégia a tökéletes választás.Tudom, hogy egy drága ország és nagyon minimális a munkanélküliség, ami rontja az esélyeimet, de szükségem van a változásra és végülis mit veszíthetek azzal, ha megpróbálom.Úgy tervezem, hogy legkorábban 2024 év végén 2025 elején tudok majd kiutazni.A nyelvet már 2 hónapja elkezdtem tanulni.Szállást és munkát majd jövő ősszel tervezek keresni.Én 1,5-2 millió forint megtakarításra gondoltam.Szerintetek ez elég lesz?És megtudom tanulni kommunikációs szinten a norvég nyelvet 1 év alatt?
Kicsit olcsóbb:
Repjegy kb ugyanennyi
albérlet 330 ezer + 3 havi kaució az 1320000
Rezsi 25 ezer
havi bérlet 31 ezer
1 kg csirkemell: 4100 Ft
1 big mac menü 3200Ft
Ezt ott egy - két hét alatt elköltöd.
De ha ennyit félre tudsz rakni egy év alatt, akkor minek mész oda csicskának?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!