2/6 anonim válasza:
Gyönyörű!
Én 2006-ban jártam ott. Először Észak-Walesben, Denbighben volt a szállásom és Llangollen környékén kirándulgattam. A Valle Crucis völgye, a Horseshoe Pass az egyik legszebb helyek, ahol életemben jártam.
3/6 anonim válasza:
Ezeket a helyeket keresd meg a neten: Aberystwith, Flint,Llwingwril, Llandudno. Utána döntsd el szép-e vagy nem.
4/6 anonim válasza:
Általános, hogy a "zöld sziget" az gyönyörü.
6/6 anonim válasza:
Nyilvan megvannak a kevesbe jo helyek, ketszeri latogatas alapjan viszont nekem nagyon bejott. Egy alkalommal a fovarost latogattuk meg, ami egy kellemes nyuzsgo nagyvaros, masik alkalommal pedig az eszak-nyugati zonakat, Snowdoniat es Anglesey-t. Termeszet szeretoknek itt megannyi lehetoseg nyilik. Szemelyes kedvenc a Llanberis Pass volt, de a Snowdont megmaszni es onnan a kilatasban gyonyorkodni is szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!