Kezdőoldal » Utazás » Európa » Magyarország vagy Svájc szebb...

Magyarország vagy Svájc szebb ország?

Figyelt kérdés
Mind természet mind városok, látnivalók tekintetében.

2022. aug. 18. 11:02
A kérdező szavazást indított:
magyarország
svájc
38 szavazat
1 2 3
 1/30 D. Brasco ***** válasza:
85%
Már ne is haragudj de ez a kerdes rendesen sértő svájccal kapcsolatban,hogy egy lapon emlegeted magyarországgal.
2022. aug. 18. 11:09
 2/30 anonim ***** válasza:
93%
A magyar természeti értékek nagy többsége megtalálható Svájcban is, viszont ott vagy még egy csómó plusz dolog is (hegyi tavak, hegycsúcsok, stb). Viszont hogy a két ország városait akarod összehasonlítani, az tényleg sértő Svájcra nézve :D Ég és föld a kettő mind tisztasági, mind társadalmi szempontból.
2022. aug. 18. 11:23
 3/30 NTBS ***** válasza:
35%
Magyarország.
2022. aug. 18. 13:39
 4/30 anonim ***** válasza:
95%

Most megnéztem egy random svájci várost. Őrület.

Érzésre amúgy az épületek, környezet hasonló mint mondjuk Budapest belváros környéke. Csak éppen az összes épület tiszta, karbantartott. Az utak festése olyan mintha tegnap csinálták volna az összeset, sárgával festve a zebrák, minden egyértelmű. És minden olyan rendezett, baromi tiszta. Bárhol néztem, konkrétan nem láttam szemetet az utcán, olyan az egész mintha ma készült volna el az egész város.

2022. aug. 18. 14:03
 5/30 anonim ***** válasza:
79%
Magyarországra sok mindent lehet mondani, de hogy szép lenne, az egy-két helyet kivéve egyszerűen nem igaz.
2022. aug. 18. 18:15
 6/30 anonim válasza:
92%
Egyértelmű Svájc.Mint épület,mint természeti szempontból.
2022. aug. 18. 22:39
 7/30 A kérdező kommentje:
5, miért egy alpesi falu mivel szebb, mint egy magyar nógrád megyei falu?
2022. aug. 19. 09:24
 8/30 D. Brasco ***** válasza:
84%
7) úristen....veled kár leállni....
2022. aug. 19. 09:31
 9/30 anonim ***** válasza:
88%
Hát, nem is tudom, mondjuk a szép, gondozott házak, telkek miatt, a háttérben húzódó havas hegyek miatt. Minden karban van tartva, van egy harmonikus összkép. Nógrád megyei falu? Cigánytanya, düledező, ezeréves romhalmaz házak málló vakolattal, elhanyagolt, kupis udvarok... Soroljam még? Tényleg lélegzetelállító, csak teljesen más értelemben.
2022. aug. 19. 09:38
 10/30 anonim ***** válasza:
84%
Igazad van kérdező, semmi különbség egy Nógrád megyei falu és egy Alpesi falu között... :D
2022. aug. 19. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!