Lehet még Magyarország gazdag és dinamikus ország mint pl Norvégia, Svájc vagy Ausztria? Ha igen minek kell ahhoz megvalósulnia?
A jelenlegi fejlődési sebességgel 80 év mire elérjük a spanyol-olasz szintet ami nem teljesen nyugati.
Az osztrák-német szinttől igen messze vagyunk , a benelux , skandinávtól meg főleg.
Hogyha találnának rengeteg olajat vagy gázt Magyarországon akkor 10-15 éven belül , elég nagyon tudna fejlődni , de így esélytelen.
ma 10:16
Találtak fölgdáz mezőkez.Állítólag a szlovák határ mentén europa egyik leggazdagabb földgáz lelő helye van.Vajon mi lesz a sorsa?Eladják fillérekért úgy mint a makói lelőhelyet??Állítólag europa egyik legnagyobb földgáz lelő helyei itt fekszenek alattunk..
Ezkívűl még számtalan lelőhely van és még azok amiket eddig nem fedeztek fel.Mi lesz velük eladják fillérekért?
Nagyon sok feltétel kell. De az első, amivel a többit is el lehetne érni, az emberi butaság szintjének jelentős csökkenése. Ennek az lenne a következménye, hogy az emberek többsége lehinne olyant, amivel növelni lehetne a hatékonyságot, és nem hinne el olyasmit, ami rontja azt.
Norvégiára ez teljesül. Innen kiszámíthatod, mikor jutunk odáig.
"Hogyha találnának rengeteg olajat vagy gázt Magyarországon akkor 10-15 éven belül , elég nagyon tudna fejlődni"
Attól függ, mit értesz fejlődés alatt. Nem mindegy, hogy az állam vagy más tulaj visszaforgatja-e a bevételt a közösségbe, vagy az oligarchák és kiskirályok országa leszünk-e. Én az utóbbira tippelek. Először a fejekben kellene rendet tenni, mert jelenleg egy elég buta tömeg benyomását keltjük.
Én az utóbbira tippelek.
Sajnos én is arra...és valóban a fejekbe kellene rendet tenni.
Dehogy lehet. 20 éve is ugyanazt mondták, mint ma: nincs pénz erre sem, arra sem, semmire sem, csak képviselőik havi 1,5 milliós fizetésekre.
Nem lesz itt soha semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!