Lehet még Magyarország gazdag és dinamikus ország mint pl Norvégia, Svájc vagy Ausztria? Ha igen minek kell ahhoz megvalósulnia?
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 10:03
11/11 anonim válasza:
Igen, hogyha az emberek nem azt kérdezgetnék, hogy "lediplomáztam, most melyik országba települjek ki?" hanem hogy lediplomáztam, "akkor most hol kezdjek el dolgozni?" (melyik cégnél, de itt Magyarországon). Akik külföldre mentek, elmenekülnek a problémák elől, hiszen mi is lehetnénk még fejlettebb ország, hogyha nem menne ki napról napra több és több magyar Nyugat- és Észak-Európába dolgozni (akik ott dolgoznak, de utána visszajönnek, azokat még éppen megértem, mert ők legalább visszajönnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!