Kezdőoldal » Utazás » Európa » El lehet valahová menni 250...

El lehet valahová menni 250 ezer forintból?

Figyelt kérdés
Körülbelül ennyire futja,hogy tengerpartra menjünk a párommal. Két éve Horvátországba voltunk, most máshová szeretnénk. Nézelődtem interneten de nem tudom eldönteni bevállaljunk-e autóval mondjuk egy Bulgáriát ami 1400 km tőlünk vagy inkább nézzünk valamit repülővel. Sajnos repülni mi még nem repültünk így eléggé félünk tőle. Vagy ennyi pénzből lehet csak belföldre futja?

2022. júl. 6. 21:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Egy hét belföld,vagy esetleg egy közeli horvát tengerpart cél beleférhet egy hétre 2 főnek.
2022. júl. 10. 21:11
 22/26 anonim ***** válasza:

Bosznia, Montenegro

Én Toszkánába utazok július végén a párommal, az lesz 120 ezer/ fő 5 napra. ( reggeli lesz a szálláson )Ez olcsóbb is lehetett volna, de elég bizonytalan volt a nyár számunkra , így csak júniusban döntöttünk végül .

2022. júl. 11. 09:29
 23/26 anonim ***** válasza:
Igen,ilyen 4-5 napra két főre ennyivel lehet számolni ezekbe a térségekbe.
2022. júl. 11. 11:10
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk Toszkánáért megéri szerintem. :)

Pár éve voltam ott családdal, tényleg olyan, mint a filmekben .

Amúgy most poénból ránéztem a bookingra és tök jó kempinget találtam augusztus végére ( kis bungalók vannak, saját fürdővel és konyhasarokkal) 162 ezer/2fő/7 nap Pisa központjától pár km-re..Van étterme a kempingnek, elfogadható árakkal , közelben Lidl.

Mondjuk most oda is drága a repjegy( de a benzin+ autópálya díj sem olcsó )

2022. júl. 11. 12:29
 25/26 anonim ***** válasza:
Igazán most már az utazás(!) teszi majd drágává az utakat külföldre,nem az ottlét.
2022. júl. 11. 12:33
 26/26 anonim ***** válasza:
29%

Javaslom az Utazómajmot.

Saját weboldala is van és FB oldala is. Érdemes bekövetni.

Vannak javaslatai...

2022. júl. 13. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!