Ti hova utaznátok 60. 000 forintból?
Figyelt kérdés
A 60.000-et azt úgy hozzávetőlegesen mondtam.
Ausztriában,Horvátországban és Boszniában volt már,úgyhogy azt ne írjátok.Én Olaszországra gondoltam meg Spanyolországra.Az utóbbi mondjuk nem jönne ki ennyi pénzből. És szervezett,csoportos utazásra mennék.Szerintetek ennyi pénzből hova érdemes utazni. És az említett 2 országba repülővel vagy busszal érdemesebb eljutni?
2018. márc. 29. 19:26
1/13 anonim válasza:
60000 Ft az egy jó előre megvett repülőjeggyel és spórolós kajálásokkal egy olaszországi városlátogatás költségvetése.
3/13 anonim válasza:
Ennyi a havi bérletem munkába ;)
4/13 anonim válasza:
Egy satrazas/turazas a Nyugati-Karpatokban peldaul.
5/13 anonim válasza:
Ajánlom nézz körbe az utazási irodák ajánlatai közt. Ha ide tudsz írni, akkor ezeket az oldalakat is eléred, és válassz kedved szerint.
6/13 D. Brasco válasza:
Pont ezt akartam irni...hogy ha szervezett uttal mész akkor nem is ertem a kerdest.......
7/13 anonim válasza:
Csehország esetleg, nekem ennél kevesebből jött ki Prága, Karlstejn és Karlovy Vary.
Barcelona is kijön, retúr repjegyek szoktak lenni 16-ért, most néztem egy szállást, egy hétre 20 ezer (mondjuk eléggé a város szélén van). De Olaszország is jó ötlet, Milánó és környéke esetleg.
8/13 anonim válasza:
Én barcelónában voltam diákként vonattal, diákszálláson kb 5-6 éve. Akkor volt az 60.000.-
9/13 anonim válasza:
Mennék a Tátrába túrázni. Öten nem fizettünk ennyit :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!