Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ti hova utaznátok 60. 000...

Ti hova utaznátok 60. 000 forintból?

Figyelt kérdés

A 60.000-et azt úgy hozzávetőlegesen mondtam.

Ausztriában,Horvátországban és Boszniában volt már,úgyhogy azt ne írjátok.Én Olaszországra gondoltam meg Spanyolországra.Az utóbbi mondjuk nem jönne ki ennyi pénzből. És szervezett,csoportos utazásra mennék.Szerintetek ennyi pénzből hova érdemes utazni. És az említett 2 országba repülővel vagy busszal érdemesebb eljutni?

2018. márc. 29. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

"Barcelona is kijön, retúr repjegyek szoktak lenni 16-ért, most néztem egy szállást, egy hétre 20 ezer"

7-es, linkeld már be légy szíves azt a szállást, mert arra roppant kíváncsi lennék: szerintem ott valamit vagy elnéztél, vagy hostel 6-8-10 ágyas hálóteremmel.

2018. márc. 30. 16:44
 12/13 anonim ***** válasza:
53%
#11: Tessék :D [link] Most épp 25 ezer, a múltkor 21 volt (lehet, másik időpontra néztem). Valóban hostel, de a hostel nem szállás, vagy mi? Sose mondtam, hogy hotelszoba vagy apartman lenne.
2018. ápr. 1. 16:20
 13/13 anonim ***** válasza:
53%

Köszi, ja, hostel. Lehet, már "öreg" vagyok, de 1-2 éjszakát még csak elealudnék egy ilyen hostelben, de 7-et már nem igazán :-) De azért jó tudni, hogy ilyen áron is van szállás - hátha egyszer még rászorulok :D

2018. ápr. 1. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!