El lehet valahová menni 250 ezer forintból?
Figyelt kérdés
Körülbelül ennyire futja,hogy tengerpartra menjünk a párommal. Két éve Horvátországba voltunk, most máshová szeretnénk. Nézelődtem interneten de nem tudom eldönteni bevállaljunk-e autóval mondjuk egy Bulgáriát ami 1400 km tőlünk vagy inkább nézzünk valamit repülővel. Sajnos repülni mi még nem repültünk így eléggé félünk tőle. Vagy ennyi pénzből lehet csak belföldre futja?2022. júl. 6. 21:06
11/26 anonim válasza:
Szicília. Azt írta itt valaki, hogy harmad annyiba kerül mint a balaton ugyanannyi időre.
12/26 A kérdező kommentje:
Bulgária egyébként kijönne, szállás all inclusive 120 ezer forint lenne 5 napra , illetve a repülőjegy kb 90 ezer forintból megvan. Viszont nagyon sok rossz, lehúzó véleményt olvastam a Sunny Beachrol így nem tudom eldönteni egyszerűbb -e akkor elmenni 5 napra a Balatonra. Viszont a Balatonon a szállásán csak reggeli van, a többit ugyanúgy megkellene venni
2022. júl. 7. 07:12
13/26 anonim válasza:
Ha márciusban teszed fel a kérdést, akkor egyből rávágom, hogy simán, így jliusban necces és nem is a forint gyengülése miatt modnom. Most, hogy pörög a turizmus mindenhol, nagyon nagy mák kell ahhoz, hogy jó áron normális szobát, apartmant találjon az ember így főszezon elején. Olaszországba, Bari-ba eléggé olcsón el lehet repülni általában, szállást nyilván tavasszal kellett volna foglalni (airbnb), akkor azt gondolom simán beleférnétek a keretbe. Montenegrót mondanám még talán, én múlt héten 17 eurót fizettem éjszakánként egy kis apartmanért (nevezzük inkább studionak), kis ország, könnyen bejártható, autóval is inkább bevállalható, mint a Fekete-tenger.
14/26 anonim válasza:
11: az a valaki nagy baromságot beszélt.
15/26 anonim válasza:
Albánia, Montenegró vagy Bulgária autóval. Repülni így júliusban lefoglalt jegy nélkül, poggyásszal felejtős.
16/26 anonim válasza:
Igen, el lehet jönni. Mi kb 20 napot hozunk ki ennyiből repülővel itt a tengerparton. Sok sikert. keresgéléshez.
17/26 anonim válasza:
Én ennyiből Egyiptomba, Marokkóba, és Tunéziába is elmegyek.
19/26 anonim válasza:
Egy hét Horvátország egy főre számítva éppen kijöhet belőle.
20/26 anonim válasza:
Szlovénia nem drága, szép, közel van. Nem rég voltam ott, egyáltalán nem zsúfolt a strand. Balaton a covid alatt sokkal zsúfoltabb volt. Wizz Airel nagyon sok helyre el lehet utazni olcsón, bookingon meg találsz szállást olcsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!