Kezdőoldal » Utazás » Európa » Fejenként kb 250 ezer forintbó...

Fejenként kb 250 ezer forintból ki lehet hozni egy külföldi utazást?

Figyelt kérdés

6 vagy 7 éjszaka, ketten lennénk. Nem ilyen nagyon fancy helyről lenne idén szó, hanem pl Horvátország, esetleg Tunézia. Talán Görögország. Egyszerűbb szálloda elég lenne,ott van legkevesebbet az ember.

Az a baj nem vagyok nagy utazásszervező, eddig belföldön nyaraltam (1x külföldön is, de azt nem én intéztem). Aztán jött a covid, exemmel emiatt nem utaztunk. Jelenlegi párom hasonló szituban van, mint én. Vagy többet kellene szánni rá? Igazából a tengerpart, esetleg városnézés ami lényeges, semmi extra igény nincs (idén több kiadásunk van, emiatt nem akarunk rengeteg pénzt most elkölteni rá). Bármi tanács /tapasztalat?

2022. febr. 13. 22:09
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Ez boven eleg fejenkent. Nekem 150/ fo szokott lenni egy 5-6 napos ut pl gorogorszagba/portugalia/spanyol
2022. febr. 13. 22:56
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem is

Görögbe én még nem voltam de a tesóim évről évre visszajárnak

(Olcsóbb mint a Balaton)

Én horvátba voltam bőven okè ennyi pénz ráadásul hozzátenném kocsival mentünk tankoltunk kapujegyeket fizettünk és azért adtunk az élvezetnek és mèg így is vissza váltottam 2500 kunát

Viszont azt nem írtad hogy autó vagy repülővel szeretnétek utazni

2022. febr. 13. 23:08
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Jizzairnél találhattok olcsó jegyet, ha időben veszitek. Szállást is találhattok elfogadható áron: trivago, booking.com, airbnb stb.

Az említett összeg simán elég.

2022. febr. 14. 01:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván függ az igényeitektől is, mindenesetre egy tengerparton fetrengős pihenésre mindenképp elég az összeg, ha időben (idén nyárra kb. most) foglaltok. Esetleg fontoljátok meg az elő- vagy utószezont: időjárásban talán több a kockázat , cserében tovább tudtok faragni a költségeken.
2022. febr. 14. 02:41
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Nem akarlak elkeseríteni, de mi az általad írt összegnél felénél lényegesebben keveseből hozunk ki idén us 1-1 heti tengerparti nyaralást.

Repülős, tengerparti utat.

2022. febr. 14. 08:00
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

5.

Csak éppen nem arról szólt a kérdés, hogy ki tud olcsóbban nyomorogni szezonon kívül.

2022. febr. 14. 12:10
 7/10 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a valaszaitokat! 😊

Horvátországba autóval mennénk, Görögország, Tunézia repülő :)

2022. febr. 14. 12:15
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Ahogy írják, persze. Ha Görögországra esik a választás, erősen tudom ajánlani Skopelost. Szerencsére nincs és mérete miatt nem is lesz rajta a tömegturizmus radarján, gyönyörű hely.

Az odajutás Athénból nyűgös, érdemes vagy mégis kocsival menni, vagy szezonban a Ryanair bécsi járatával a szomszédos Skiathosra és onnan hajózni.

2022. febr. 14. 16:31
 9/10 anonim ***** válasza:

"Olcsóbb mint a Balaton"

Plusz az útiköltség, és akkor már ugyanott vagyunk.

2022. márc. 22. 18:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Simán.
2022. ápr. 15. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!