Létezik olyan lány/nő, aki külföldre vágyik? Van erre ismerkedési tipp?
Két éve költöztem ki egyedül külföldre, elég sok oka volt, de nem ez a kérdés, így nem részletezném. A legtöbb barátnőm inkább Budapesten maradt, aki pedig szintén kiköltözött, az más országba ment, mint én (ugye nem mindegy, hogy ki hova menne). Láttam ilyen ismerkedős oldalakat, de messziről kerültem is őket. Egyrészt kicsi az esélye annak, hogy pont oda szeretett volna menni, mint ahova én (én meg nem fogom megváltoztatni a terveimet egy idegen miatt), másrészt pont azért költöztem ki, hogy ne Magyarország és ezáltal magyarok vegyenek körbe (nyilván ha egy barátommal mentem volna ki, az más), így minek ismerkedtem volna magyarokkal, költözés céljából?
Ha egyedül nem tudod rászánni magadat és tartasz attól, hogy kint, "egy teljesen más világban", kapcsolatok nélkül leszel, akkor maradj Magyarországon, egyértelműen nem neked való a dolog.
25/N
Jelen. Én pont oda tervezek költözni, leginkább Tirol. Írj, ha gondolod :D
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!