Ha külhoni magyarokkal szeretnék találkozni Erdélyben (például Kalotaszegen), vagy Kárpátalján, adnátok tippeket, hogy hol, illetve hogyan tehetném, miután megérkeztem?
Figyelt kérdés
Ha lehet komolytalanok és humor heroldok most kíméljenek. :) Köszi. :)2017. szept. 19. 21:45
1/10 anonim válasza:
Ott rengeteg magyarok él.
Ez kb olyan mintha azt kérdeznéd hogy hogy találkozhatsz osztrákkal Ausztriában.
3/10 A kérdező kommentje:
Ez nagyon is rendben van, de csak úgy nem mehetek oda az "éppen aktuális" faluban valakihez a nyílt utcán mondván: "az anyaországból jöttem, szeretnék itteni magyarokkal megismerkedni"...
Vagy mégis? :)
Arra gondoltam a kiírással, hogy csak van(nak) ennek valami finomabb, és kevésbé "tolakodó" változata(i). :)
2017. szept. 19. 22:55
4/10 anonim válasza:
bemész a kocsmába és már is ismerkedhetsz
5/10 anonim válasza:
Én is a kocsmát mondanám. Vagy menj olyankor, amikor valamilyen helyi rendezvény van (pl. búcsú).
6/10 anonim válasza:
Kocsmakkal az a gond, hogy kinezhetik Az idegeneket, bizonyitanod Kell elobb. Ha mindenkit leiszol vagy nagyon hamar kidolsz, nyert ugyed van as ismerkedesre :)
7/10 anonim válasza:
Szállj meg helyieknél, sokan adnak ki szobát. És már benne is vagy a buliban :-) Amúgy valóban legjobb valami kisebb helyi rendezvény.
8/10 anonim válasza:
En is szivesen talalkoznek veluk, meg nem voltam Kalotaszegen. Mit tervezel ott csinalni?
9/10 anonim válasza:
Én voltam Kalotaszegen és kegyetlenül tetszett de ismerkedni nem tudtunk mert valahogy olyan félősek voltak az emberek, nem tudom meg magyarázni hogy miért deee nem mentünk ezért nagyon oda valakihez
10/10 anonim válasza:
Sok mindenen átmentek szegény kalotaszegiek. Megtanulták, hogy ha valaki azzal állít oda (magyarul), hogy "anyaországi vagyok és ismerkedni szeretnék", akkor az biztosan magyarul tudó román provokátor vagy titkosrendőr és ki akarja húzni belőle a szót. Az ilyent messze elkerülik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!