Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan öltözködjünk 3napos...

Hogyan öltözködjünk 3napos nonstop utazáshoz Velencébe?

Figyelt kérdés

Aug19-21 megyünk Férjemmel. 19este indulunk,reggel érünk oda,este indulunk vissza,vasárnap 21.én reggel érünk haza. Másfél napig egy ruhába legyek? Vagy,hogy kell ezt megoldani?

Igazából nem csak az utazás,de minden tanács érdekel

2022. jún. 26. 11:23
1 2
 11/17 anonim válasza:

Két hete voltam velencében

Reggel nagyon szeles volt, viszont délben fülledt meleg (hátizsákba bepakoltam egy lenge ruhácskát, amit dél körül szépen átcseréltem) reggel farmer nadrág és egy laza póló volt rajtam

Na meg fotókon is jobban mutat, ha több szetted van 😬

Jó szórakozást

2022. jún. 29. 23:06
 12/17 anonim ***** válasza:
27%

Velencében alap a szmoking és kisestélyi. Élére vasalva természetesen.

Magyar parasztoknak természetesen a pödrött bajusz is kell...

2022. jún. 30. 13:50
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
...és többször is érdemes átöltözni, hogy a fészen majd el lehessen hinteni, hogy több hétig nyaraltak "olaszban"...
2022. jún. 30. 14:19
 14/17 anonim ***** válasza:
18%

Azért nem semmi Velencében szétizzadni ebben a hőségben, miközben közvetlenül ott van hívogatóan a hűs tenger, és nem messze a strand.

Milyen büdös izzadtságszag lehet majd hazafelé a buszon?!

2022. jún. 30. 14:35
 15/17 A kérdező kommentje:
Annyira vicces a magyar ember.... Ha a rosszindulat és a butaság fájna.... Csak a kérdésemre vártam választ,nem véleményt. Ez egy kérdéses oldal nem véleményezős... Csak hát ehhez intelligencia is kellene ...
2022. jún. 30. 19:13
 16/17 anonim ***** válasza:
21%

"megyünk Férjemmel"

Ismét egy pár, akik a semmire házasodtak.

Majd az állam eltartja a purgyékat is...

2022. jún. 30. 20:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyon lengén, és vigyétek kalapot meg naptejet. Iszonyatosan meleg van ott mindig
2023. aug. 22. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!