Hogy öltözködjünk, ha a Medveszurdokba (Ausztira) megyünk kirándulni?
Figyelt kérdés
Július végén megyünk, és nem tudjuk, hogy hosszú vagy rövid nadrágot vegyünk fel, mennyire jellemző ott a csapadék.2016. júl. 5. 21:57
1/3 anonim válasza:
Egy netes meteorológiai oldalon meg tudjátok nézni az adott napra az időjárást. Alapvetően ha jó idő van, én a rövidnadrágot ajánlom. A legfontosabb a kényelmes sportcipő, túracipő! Jó szórakozást! :)
2/3 Kései Sirató válasza:
Legjobb az olyan túranadrág, amely cipzárral rövidnadrággá alakítható és túracipő.
Ha nem jósolnak kimondottan felhős időt, akkor feltétlenül vigyél napszemüveget!
Reggel, indulás előtt nézzétek meg az időjárást a neten!
3/3 anonim válasza:
Egy ilyen kirándulásra mindenképp hosszúnadrágot javaslok. Léteznek nyári túranadrágok, ezeket tartom a legmegfelelőbbnek. Lehetséges itt az eső, ezért egy esőkabátra is szükség lesz, valamint egy vízálló túrabakancsra. Itt is vannak kullancsok, ezért fontos a védekezés.Ezt a nadrágba betűrt pólóval, zokniba betűrt nadrágszárral tehetjük meg. Szükség lesz egy nagy utazótáskára és ebben lehet a rossz időre való ruházat. Rossz idő esetére belehet rakni aláöltözetet vagy harisnyát. Túrákra javaslom a magasított derekú harisnyát, ez védi a veséket, és véd a fel-vagy megfázástól. Ajánlom még a túra vagy vadász ingeket, ezek hideg idő esetén is nagyon jól védenek. Én még túrázni nagyon szeretem a nadrágtartót, szerintem nagyon kényelmes és praktikus. Sok szerencsét kívánok a túrához, remélem segíthettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!