Kezdőoldal » Utazás » Európa » Miért ilyen túlértékelt hely...

Miért ilyen túlértékelt hely Tenerife?

Figyelt kérdés
Mi van ott, hogy mindenki oda akar menni nyaralni?

tegnap 18:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Egész évben viszonylagosan jó idő van, mégsem kell hozza napokat utazni, szerintem ez az egyik fő vonzereje (+mellé európai a színvonal, elérhető áron).

Én pl. utálom az itthoni telet (fizikai tünetem vannak a hidegtől, és már hó sincs, ami legalább "buli" lenne benne...), ezért szinte minden évben szívesen telelnék egy-két hetet a trópusokon, de egyrészt ez anyagilag se nagyon fér bele, másrészt kicsi még a fiam (2,5 év), vele egy darabig nem indulnék neki Ázsiának/Közép-Amerikának, így én is szívesen mennék Tenerifére.

Ja, és kíváncsi vagyok a furcsa sivatagos tájaira meg a fekete homokos tengerpartokra, mert ilyen helyen még nem voltam 🙂

tegnap 19:39
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem túlértékelt, bár én a turistagettó részt messziről kerülöm. Egyébként olcsó, jó a kaja, jó az idő, 1000 féle változatos táj, gyönyörű strandok, fantasztikus túraútvonalak, jó fejek az emberek.. Nem megyek minden évben, de szeretek télen oda járni, elmenekülni a hideg és a sötét elől.
tegnap 19:40
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert viszonylag könnyen, olcsón, gyorsan lehet eljutni oda és még mindig az EU-ban vannak.

Túlértékelt, mert akik odamennek sokan az egzotikus trópusoknak fantáziálják, pedig semmi köze hozzá

tegnap 23:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak az gondolja túlértékeltnek aki megszáll Los Cristianosba egész nap döglik a parton meg egy napra elmennek a Loro parkba. Azért tényleg kár odamenni.
ma 04:21
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindenki akar odamenni :)
ma 05:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem túlértékelt, egész olcsón lehet oda utazni és ahhoz képest jó hely.
ma 06:01
 7/15 anonim ***** válasza:
81%

Számomra semmi szépség nincs benne. De nem vagyunk egyformák. Nekem túl kopár, sivatagos.

Mint már említették, azért mennek oda sokan, mert egész évben meleg van, viszonylag közel is van, meg Európa, nem olyan drága.

Görögbe, Olaszba és Horvátba is sokan mennek.

ma 07:21
 8/15 anonim ***** válasza:
67%

7

Akkor rossz részére mentél. Los Cristianoson meg Adejen kívül is van élet. Az északi rész nem kopár sok erdős rész van nagyon egyedi növényzettel. Tenerife meg Gran Canaria azért jó mert egy szigeten belül mindent megtalálsz. A kisebb szigetek már kompromisszumosok.

ma 07:27
 9/15 anonim ***** válasza:
73%

Hol írtam azt, hogy én voltam ott? Nem voltam és nem is tervezek odamenni.

Inkább választom a Karib-térséget.

ma 07:46
 10/15 anonim ***** válasza:
13%

9

Jah mert az sokkal jobb hogy nagy büdös semmi nincs csak mélynyomor.

ma 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!