Kezdőoldal » Utazás » Európa » Erdély tényleg egy túlértékelt...

Erdély tényleg egy túlértékelt hely magyar szempontból?

Figyelt kérdés
Ha azt vesszük, nincs ott semmilyen különleges látnivaló, igazából csak a nagymagyarkodás miatt számít "menő" helynek. Ti mit gondoltok?

jan. 15. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Nem túlértékelt.
jan. 15. 20:56
 2/11 anonim ***** válasza:
5%
Pontosan így van ahogy írod. A legszebb részek nem is Erdélyben vannak hanem a kárpátok túlsó oldalán. De mondjuk az se nagy eresztés az Alpokhoz képest.
jan. 15. 21:00
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Ezerszer szebb, mint a mostani Magyarország. Ha szerinted nincs látnivaló, akkor még nem jártál ott vagy be volt kötve a szemed.
jan. 15. 21:16
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
Bár azt alá szeretném írni, hogy tényleg nincs ott kb "semmi", de így is az egyik kedvenc helyem. Iszonyat szép, az egyik legszebb hely ahol valaha jártam, nagyon-nagyon szeretem, de tény is való, hogy nem feltétlen az aktív programok helye. Szóval megértem ha valaki úgy gondolja, hogy túlértékelt, de közben meg nem gondolom azt, hogy az lenne.
jan. 15. 21:25
 5/11 anonim ***** válasza:
93%

Rengeteg természeti és történelmi értéke van. És több kultúra keveredett az évszázadok során (magyar, román, szász stb.)

Én nem tartom túlértékeltnek.

jan. 15. 21:49
 6/11 anonim ***** válasza:
9%
Egy pusztulat putredály. Van 1-2 szép város de annyiért nem éri meg odamenni.
jan. 15. 22:28
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Erdély alulértékelt. Nézz egyszer körbe a hargitán egy túrán és nézz körbe egy populáris túlértékelt túrista desztináción.
jan. 16. 06:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
2 kivétellel nem túráztam külföldön, viszont Erdélynek híres túrahelyei vannak. Közelebbről simán mennék.
jan. 16. 22:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyeltalán nem túlértékelt.
jan. 17. 09:42
 10/11 anonim válasza:
100%

"Ti mit gondoltok?"

Azt, hogy trollnak is ócska vagy. :)

jan. 18. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!