Hogy öltözködjek, hogy ne nézzenek 10 évvel idősebbnek? 29/F
Nagyon alacsony vagyok, nincs rajtam túlsúly, de betegség miatt nem edzhetek és hátrányos alkatom van. Azt szokták hinni, hogy alkoholista vagyok, pedig csak lestrapált arcom van. Nem sorolom a hátrányokat, röviden ronda vagyok.
Észrevettem, hogy míg korombelieknek helloval köszönnek, nekem jó napottal, sőt már csókolomot is mondtak nekem hasonló korúak. Felfogtam, hogy öregesen nézek ki. Szeretnék változtatni az öltözködésemen emiatt.
Fizikai munkát végzek, régi ruháimba járok amit nem sajnálok. Ezen kívül csak kirándulni járok néha.
Az utóbbi időben kezdtem kínai helyett a Hádából és népszerűbb boltokból (Reserved, H&M) vásárolni, de rosszul válogatom össze a ruhákat. A testhezálló felsők, karcsúsított ingek nem állak jól. Linkelnétek olyan ruhákat, kiegészítőket stb, ami divatosnak számít és jól néz ki egy 29 éves férfin? Fekete, szürke és barna ruhákat hordok, színesebbet nem szeretnék.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!