Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan juthatnék ki (pl....

Hogyan juthatnék ki (pl. valakihez vendégségbe) Finnországba?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem azt az országot,egyszer voltam kint de rendesen honvágyam van:)Szállodába nem akarok menni,meg sajnos a nyelvtudásom sem tökéletes.
2008. dec. 14. 22:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én komolyan irtam hogy szivesen kimegyek hozzátok4Én is lány vagyok:)Svájc melyik részén laktok?És mikor lehetne?
2008. dec. 18. 22:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Nos, Finnországba:

én finn szakos vagyok az egyetemen, és hát ismerek finneket is, elég zárkózottak, szóval, ha már vagy 2 éve ismered őket, akkor talán azt mondja, h egye-fene száll meg nálam, de ez sem biztos.

a szállás nagyon drága kinn (én helsinkit néztem).

Én például nyáron megyek, de szerencsésen, mert külföldi ismerőseimmel, akiknek az egyik legjobb barátjuk kinn él, ezért a szállásért semmit sem kell fizetnem. repjegy már nem drága 50-60 között van, amit egy hónap alatt simán meg lehet keresni. Az már más kérdés, hogy elég drága ott ellenni...

szurkolok, h találj valakit, aki befogad ott :D

2009. jan. 9. 16:05
 13/14 anonim ***** válasza:

a SVÀJCI VAGYOK:)

Bàrmikor jöhetsz,ha a jegy àra megvan!

Mert azt az egyet nem tudom àllni,azonkivül màr irtam hogy szoba kaja tv tisztàlkodàs megoldott.

Ha irnàl egy email cimet ott még komolyabban beszélhetnénk erröl!

2009. jan. 9. 16:55
 14/14 A kérdező kommentje:
Szia!Itt van az e-mail cimem:moon.moon@citromail.hu
2009. jan. 11. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!