Pár hét és végleg Finnországba költözöm. Mi az amit mindenképp tudnom kell?
Figyelt kérdés
Gondolok itt szokásokra, öltözködés, kultúrális- és viselkedésbeli különbségek. Olyasmiket tudok, hogy távolságtartóak, becsületesek és hasonlók. Konkrétumokra vagyok kiváncsi, mi az, amit semmiképp ne csináljak pl. ha látogatába megyek egy finn családhoz, és mi az amit mindenképp? Illetve mit érdemes itthonról vinnem? Egyrészt a családnak, másrészt magamnak hosszabb távra. Gondoltam borra, de nem tudom...ha azt feladnám a feladandóba tuti összetörik mire odaér, a reptéren meg nagyon drága,és bele se férne a kézimbe. Először nyelvtanfolyamra megyek,majd egyetemre, végül majd a munkábaállás következik. Viszont mindezek előtt még a leendő férjem családját látogatom meg.
Köszönöm a válaszokat!
2011. szept. 10. 19:02
1/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) Te is írsz,vagy "csak" olvasod?
2011. szept. 10. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!