Hogyan juthatnék ki (pl. valakihez vendégségbe) Finnországba?
Menj a Télapóhoz:D
Ő jó és mindenkit fogad.
Na viccet félretéve én a helyedben elmennék egy nyelvtanfolyamra,közben munkával gyűjtenék egykis pénzt,és abból vennék valami kicsi lakást ott(ha hosszútávra akarsz kimenni),és később azt a kicsi lakást ellehet adni,és nagyobba költözni...És ott munkátvállalni.
www.couchsurfing.com
Regisztrálj, és a világ minden táján találsz embereket, akik rövidebb időre ingyen szállást adnak. Az oldal persze angol nyelvű. Egy ismerősöm így járta végig Indiát, Pakisztánt meg egy csomó másik országot.
Mehetek én is Svájcba hozzád ha lesz pénzem útiktg-re? Persze a családommal és max egy hétre. De ugye nem vagy vmi maffiavezér? Vagy emberrabló?
Akkor majd elkezdek gyűjteni. Már régen szerettem volna elmenni Svájcba. Gyerekkori álmom! Remélem majd a gyerekem mire nagyobb lesz sikerül legalább őt elvinnem oda. Meg hát sok sok helyre. De hát ez most szép álom marad!
Olyan bátor meg soha nem voltam hogy stoppolgassak, meg a bizonytalanra menjek! Engem biztos elraboltak volna, vagy lett volna velem vmi amilyen peches vagyok!
A kérdezőnek. Pl úgy hogy itt megkérsz vkit hogy tudna neked szállást adni ingyen ott. És megbeszélitek a részeleteket.
Utolso!
Mivel làny vagyok,valoszinüleg nem eröszakolnàlak meg!
Igaz férfival élek együtt,akinek épp elsö gyermekét vàrom.
Ugyhogy nàla se lennél nyerö!
Pénzt nem fogadok el szàllàsért,én nem vagyok szar evö.
Csak mivel igen szegény körülmények közül màsztam bele a joba,igy szivesen segitek mindig màsokon.
Én nem felejtetem el,honnét jutottam idàig.
Egyébként nem azt mondtam hogy ellàtlak autoval,mozijeggyel,étteremmel,azt mondtam,nàlam lehet jönni,szàllàs ingyen!
Plussz tisztàlkodni van lehetöséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!