Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan vágjak belebaz Izlandra...

Hogyan vágjak belebaz Izlandra költözésbe?

Figyelt kérdés

Aki esetleg ott él vagy csak élt, hogy jutott ki?

Hogy talált munkát?

Én nagyon szeretnék ott élni, persze tudom hogy ez komplikáltabb.

Rólam annyit hogy kertészetben dolgoztam egy évet, most recepciósként dolgozom és ott is úgy tervezem. Persze rugalmasabb vagyok szóval ha kell akár haliparban is dolgozok.

2021. aug. 25. 23:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
Igen, tragédia, ha a marha fej, és nyers halas ételek közepette, az ismert, és számunkra ehető ételek közül még ennyi sem maradt. Jó tudom, te itthon is kaviáros szarvasgombát eszel ebédre, elnézésedet kérem! A lényeg kiemelésében pedig profi vagy!
2021. aug. 27. 12:22
 12/15 anonim ***** válasza:
20%

Te mit képszelsz Izlandról, hogy valami visszamaradott barbár ország? Mert nincs Meki? Hát figyelj és tanulj:

[link]

Ha már nagyon hiányzik a kommersz műkaja, akkor még KFC-be is elmehetsz. Fúú civilizáció, a helyiek nyilván minden héten feláldoznak egy szűzlányt is örömükben, hogy van KFC.

2021. aug. 27. 12:31
 13/15 anonim ***** válasza:
13%
Elég sok mindent tudok Izlandról, mivel egyidőben én is fontolgattam, hogy ott kéne újéetet kezdeni, de köszönöm a tipikus proli magyar kioktatást!
2021. aug. 27. 12:40
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
Na most döntsd el, hogy proli vagyok vagy szarvasgombát eszek kaviárral ebédre. A lényeg az, hogy Izlandon is megkapod ugyanazokat a kajákat, mint bármelyik civilizált nyugati országban. Lehet, hogy pont Burger King nincs, de van egy rakás más burgerező.
2021. aug. 27. 18:24
 15/15 anonim ***** válasza:
32%
LOL, Izlandra pont ilyen migransokat varnak!
2021. aug. 28. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!