Kezdőoldal » Utazás » Európa » 2 kisgyerekkel (4,7 éves)...

2 kisgyerekkel (4,7 éves) belevágnátok a külföldre költözésbe (UK)?

Figyelt kérdés
Itt van házunk(hitellel), autónk ugyanilyen feltétellel. Sajnos minden hónapot mínuszzal zárunk! Attól tartok ez egyre roszabb lesz és nem tudom mihez kezdjünk??!
2009. aug. 26. 06:52
 1/5 anonim ***** válasza:
belevagnek, ha a biztosb mennek ki. Ugy nem mennek ket kicsivel, hogy majd csak lesz valahogy, mert ennel mar csak jobb lehet. Vagy elöre mennek, megneznem, mi a helyzet, lerendeznek mident, es utana hoznam ki a gyerekeket, vagy megprobalnek otthonrol mindent lerendezni, de az eleg rizikos...
2009. aug. 26. 07:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Én bárhány gyerekkel belevágnék, ha olyan helyzetbe kerülnék, ha az alapfeltételek adottak.

Tehát szakmai felsőfokú nyelvtudás, és biztos állás.

Már itthonról lehet jelentkezni kiírt állásokra, fejvadászokhoz, aztán 1 hétre kimenni az interjúra és, ha az állás adott akkor lakást keresnék és akkor jöhetne a család.

Csak úgy, a bizonytalanra nem indulnék el.

2009. aug. 26. 08:31
 3/5 anonim ***** válasza:
A gyerekek miatt ne aggodj, gyorsan felveszik majd az angolt, a suli meg ingyenes. És egy kis idő után megkaphatod az itt kinti családit is a gyerekekre. Csak melot találni nem konnyü, vagy ahhoz is kell tartalék, mert mivan ha nem találtok rögtön melot. Mondjuk sztem londonba takaritást biztos találnátok.
2009. aug. 26. 09:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen! Én simán belevágnék, de csakis úgy, ahogy az első beíró javasolta : előbb a férj menjen ki és szerezzen szállást, munkahelyet, papírokat és mikor van biztos jövedelem, akkor utazzon ki a család!

Felnőttek könnyen éjszakáznak a pályaudvaron vagy szükségszálláson, kibírják üres kenyéren is, de kisgyerekekkel nem lehet megtenni, hogy nem tudsz nekik enni adni, vagy nem tudod őket lefektetni, megfürdetni...

De ha van szállás, munkahely (jövedelem!), akkor nyugodtan lehet vinni a gyerekeket, pár hónap alatt megtanulják a nyelvet, nem lesz semmi probléma! :D

2009. aug. 26. 09:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze, meg a gyerekek elegge kicsik, nem fogja oket megviselni es az angolt is hamar megtanuljak majd, foleg a kicsi.
2009. aug. 28. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!