Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hazajöhetek Erdélyből?

Hazajöhetek Erdélyből?

Figyelt kérdés
Szeretnék holnap átmenni Nagyváradra, és délután jönnék is haza. Magyar vagyok, nincs oltás se teszt. Azt tudom hogy Erdélybe átmehetek simán, de hazafele kell védettségi igazolványt mutatni?

2021. júl. 24. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem kell se teszt se oltás, csak személyi
2021. júl. 24. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Mikor oltatod be magad? Látod, nem kellene kérdezősködnöd, és az őszi szigorításoknál nagy sorokban fognak az oltatlan barmok a kórházak környékén kanyarogni.

Ha sietsz, nem kell köztük bégetned.

2021. júl. 24. 16:28
 3/8 A kérdező kommentje:
XDD
2021. júl. 24. 18:04
 4/8 A kérdező kommentje:

1-es

Ebbe biztos vagy? Tudsz linket adni? Eddig Romániból Magyarországra kellett az oltás

2021. júl. 24. 18:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ezeket az oltás kommenteket egy személy írja oda mindenhová
2021. júl. 24. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdező ez már nincs így június 23-a óta de csak ha nem repülővel jössz
2021. júl. 24. 18:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Szóval június 23. a óta szabadon lehet a határon oda vissza ingázni?
2021. júl. 24. 19:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Júniusban 2x is jártam Magyarországra, egyszer Ártán-Bors egyszer meg méhkeréki határátkelőn keltem át. Méhkeréknél jobban átnézték a papírjaimat, de az oltási igazolásomat még ott se kérték el, pedig direkt mondtam, hogy van.
2021. júl. 30. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!