Muszáj a kórházban maradni? Saját felelősségre hazajöhetek?
Sajnos abortuszom lesz, és ahogy olvastam, az a szabály, hogy egy éjszakát bent kell tölteni.
Ez mindenhol így van?
Vagy esetleg saját felelősségre eljöhetek a kórházból? (nem szívesen maradnék ott éjszakára)
Attól függ,hogy szültél-e már.
Ahogy az első is mondta, a bentmaradás a tágító miatt szükséges.
Szerintem kórháza valogatja. En nem szültem mégis aznap reggel 7kor kellett bemennem. 9korul megkaptam a tagitot es del korul kerültem sorra utolsóként. Aztán délután 4 korul hazamehettem. A műtét után szoktak javasolni hogy 1 éjszakát ott kell maradni, de ha úgy gondolod hogy jól vagy stb akkor haza lehet menni saját felelősségre aznap is.
Viszont ha belazasodnal akkor azonnal vissza kell menni.
Èn se szültem ès reggel 7re kellett menni 9fele megkaptam a tàgìtòt aminek 2òrát kellett bent lennie èpo hogy letelt a 2 òra vittek is fèl12re màr kèsz is voltam dèlutàn 4 körül hazaengedtek
Szerintem règebben volt hogy előtte egy nappal tettèk fel a tàgitot manapsàg màr aznap ès elèg ha 2 òràt ott van
Nalunk az egynapos sebészeten úgy működött, hogy reggel bementem, felrakták a lamináriát, délután már hazaengedtek.
Nekem előtte 6 évvel volt császáros szülésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!