Hásfájással, hőemelkedéssel bezavartak suliba. Szerintetek hazajöhetek, ha rosszabbul vagyok?
Figyelt kérdés
Már a vonaton vagyok.
Tegnap egész nap hasmenésem volt.
2018. szept. 18. 05:12
3/10 anonim válasza:
Én is jártam úgy iskolába, hogyha 8-ra kellett beérnem, akkor bizony 5-kor már a vonaton ültem...
Elég merész dolog úgy elindulni, hogy tegnap egész nap hasmenésed volt. De miért ne mehetnél haza?
4/10 anonim válasza:
Három órát vonatozol, hogy beérj a suliba?
- 3 óra oda
- 7 óra suli
- 3 óra vissza
- 8 óra alvás
Marad 3 óra. Élet ez? Keress másik sulit minél előbb!
Most meg ha már a sulihoz vagy közelebb, menj be, és első utad az iskolaorvoshoz vezessen.
5/10 anonim válasza:
Persze hogy hazamehetsz, nem értem a szüleidet , hogy miért küldtek el suliba akkor ha beteg vagy. Most megy ez a hasmenéses hányásos lázas vírus. Vigyázz magadtra.
6/10 A kérdező kommentje:
Eljöttem haza, nem mentem be, de a tanár meglátott, ahogy jövök haza suliból.
2018. szept. 18. 15:54
7/10 A kérdező kommentje:
Állásinterjúra is akartam menni, de ilyen állapotban nem lett volna értelme elmenni.
Anyukámtól kaptam el...
2018. szept. 18. 16:17
8/10 anonim válasza:
"Eljöttem haza, nem mentem be, de a tanár meglátott, ahogy jövök haza suliból."
Hogy jöttél haza, ha be se mentél?????????
9/10 A kérdező kommentje:
Iskolalátogatásit kellett kérnem. Órára nem mentem be.
2018. szept. 18. 18:28
10/10 anonim válasza:
Komolyan azért lettem lepontozva, mert mentem már 5 órakor iskolába..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!