Kezdőoldal » Utazás » Európa » El engednéd a lányodat? (bőv....

El engednéd a lányodat? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, a barátnőimmel el mennénk Törökországba autóval de a szüleim nem akarnak el engedni az egyik barátnőm unokatesóm is és tényleg nagyon nagyon elszeretnék menni :( mit mondjak nekik hogy elengedjenek

vasárnap indulnánk és pénteken jönnénk haza

2010. aug. 18. 22:27
1 2
 11/18 anonim válasza:
75%
Hát mennyi idősek a többiek? Mert ha ők is ennyire fiatalok, akkor inkább ne... főleg, h a törökök egész más nép. Én már 23 vagyok, de ha nem jönne velem fiú, nem mennék. Menjetek a Balcsira vonattal, de 3 majdnem gyerek lány Töröko.-ban... azt csodálom, h a többieket engedik.
2010. aug. 21. 02:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Hallod és ha valami török elad titeket egy tevéért?:D

De viccen kívül, egy iszlám országban nagyon más szokások vannak,. Nem ez a világ. Ennyi idősen sztem max egy lehetőleg közeli, kulturált európai országba kéne, hogy menjetek.

JA! Amúgy azt tudtad, hogy a KRESZ szerint 18 éves kor előtt jogsival sem vezethetsz külföldön? Ahhoz, hogy kimehess, be kell töltened.

2010. aug. 21. 09:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Opsz, most látom, hogy vannak nagykorúak. Ok, hát akkor ti tudjátok. Végül is, ha vigyáztok egymásra nem lehet baj, mondjuk egy fiú vagy kettő szerintem kéne oda, de valahogy én az arabokban soha nem tudok bízni... olyan furák...
2010. aug. 21. 09:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

En a lanyomat csak akkor engedem el, amikor megbizom abban a felnottben es ramerem bizni a gyermekemet.

18 eves a kisebbik lanyom, de nem engednem el. Amikor azt mondjuk ma, hogy az orszagunk nem biztonsagos, sot veszelyes, akkor miert gondoljuk azt, hogy ez kulfoldre nem ervenyes.

Majd elmesz akkor, amikor eljon az ideje es lesz ra modod.

Hidd el, hogy szeret az Anyukad es azert nem enged. Probalj belenyugodni ebbe a helyzetbe.

2010. aug. 21. 10:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Majd írd meg milyen volt a nyaralás :D
2010. aug. 25. 11:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
kocsival nem engednem el en sem, se a fiam, se a lányom. még ilyen idős korban túl kevés a vezetési tapasztalat. inkább vonattal, repülővel...
2010. aug. 26. 13:07
 17/18 A kérdező kommentje:

épségben haza értünk :) még élek nem felejtem el egy csodálatos ország imááddoom

nagyon rendesek voltak az emberek sokat alkudtunk egy csomó szép ruhát vettünk aki szeretne menni nyaralni csak ide menjen jah az út nagyon fárasztó volt...de megérte!!

2010. aug. 30. 04:07
 18/18 A kérdező kommentje:

jah és volt nállunk gps és térkép is

hát mit ne mondjak jobb lett volna repülővel de hát ez van :) de nem baj így is jó volt!

2010. aug. 30. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!