Most minden lángelme tengerparton akar nyaralni? Nem féltek a koronavírustól?
Nem lehet úgy élni,hogy pánikolsz.
Ha erős az immunrendszered akkor úgy is "túléled"
Van ez a tipikus párbeszéd erre:
-Te nem félsz a vírustól?
-De, de jobb félelemben élni?
Azért én nem értem, hogy miért gondolják, hogy aki átesik a betegségen, az többet nem fog. Oké, ha elsőre nem halt bele, talán másodszorra sem fog, de ez sem igazán biztos. Pontosan ugyanezért az sem biztos, hogy lesz valaha ellenszer. Csupa olyan dologgal hülyítik az embereket, amiben egyáltalán nem biztosak. És akkor mi van? Örökre bezárkózunk?
Ami biztos, hogy a fertőzés zsúfolt helyeken terjed, tömegközlekedési eszközökön leginkább. Ha jól belegondoltok, az influenzát is általában mindenki a buszon kapja el, ebben a korona vírus sem más. Olyan eszközök kellenek, amivel az ilyen helyeket vírusmentesen tudják tartani. Jobb szellőzés, UV lámpák. Az emberek többet járnának a napon, a nap UV sugarai hatásosak a vírusok ellen. A szolárium használata szintén hatásos lehet. Nem tudom, szokott-e megbetegedni olyan, aki rendszeresen szolizik? Ilyesmiket kellene kitalálni, nem olyan intézkedéseket, amivel az összeomlás határára sodorják az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!