Kezdőoldal » Utazás » Európa » Most minden lángelme tengerpar...

Most minden lángelme tengerparton akar nyaralni? Nem féltek a koronavírustól?

Figyelt kérdés
2020. júl. 6. 15:38
1 2 3 4 5
 1/46 anonim válasza:
39%

én nem félek

szerintem hülyeség az egész

2020. júl. 6. 15:50
 2/46 anonim ***** válasza:
88%
Attól is függ, hogyan csinálod. Mi sokáig terveztünk egy ilyen utat, elszigetelt nyaralóban amiben csak mi vagyunk, egy néptelen parton. Végül mégis lemondtuk, de csak mert veszélyeztetett volna valami mást egy pozitív covid teszt. Ha a megállóknál maszkot viselsz alaposan fertőtlenítesz, és nem szardíniában nyomod a strandon akkor nem gáz. A Balatonpartra sokkal jobban ki lehet rakni most a megtelt táblát...
2020. júl. 6. 15:57
 3/46 anonim ***** válasza:
58%
Nem ismerek olyat aki elkapta volna. Nem mondom hogy kamu az egész de nagyon fel lett fújva. Plusz mi olyan országba megyünk ahol alig volt fertőzött.
2020. júl. 6. 16:05
 4/46 anonim ***** válasza:
74%

A betegségtől nem félek. De nem szeretnék az lenni, aki miatt itthon újra elkezd növekedni a fertőzések száma.

Egyébként idén eleve itthoni nyaralást terveztünk. Munka miatt mentem volna külföldre többször is, de minden konferenciát, találkozót lemondtak.

2020. júl. 6. 16:05
 5/46 A kérdező kommentje:
3. Majd ha elkaptad és fekszel emiatt 2 hónapot lélegeztetőgépen, akkor már nem lesz kamu gondolom, se felfújt. Sajnos ezt látom sokaknál. Sok külföldi útról hazaeső miatt biztos szívni fog mindenki. Pedig idén tényleg reméltem vége lesz ennek!
2020. júl. 6. 16:17
 6/46 anonim ***** válasza:
80%

Nem lesz vége, amíg nincs vakcina vagy gyógymód, De addig mindenki üljön az atombunkerben szerinted? Elutazom, hazajövök, önkéntes karanténban maradok természetesen, de ettől még elmegyek. Ezenkívül ilyen súlyos állapotba az kerül, aki a veszélyeztetett státuszba esik, az meg valószínűleg tudja magáról. Nem fog eltűnni ha utazunk, ha nem.

Értem, dühös vagy, de kicsit lásd meg a másik oldalt is, nem állhat meg a világ, éhenhalni is szar, nem csak vírusosnak lenni, ha mindenki ül a seggén és csak a kajafutárt várja, nagyobb gondok lesznek. A veszélyeztetettekre extrán vigyázzunk, és ha elutazunk utána várjuk meg elkaptuk e és ne rohanjunk rögtön egy discoba nyilván...De kell egy középút.

2020. júl. 6. 16:21
 7/46 D. Brasco ***** válasza:
66%
5)azert mert valaki elkapja nem kötelező neki 2 honapig lélegeztető gépen lennie.....sőt ugye mint kiderült az emberek kb 90%-nál semmi komolyat nem produkál a koronavirus,es a maradek 10%-ból sem pusztul el mindenki meg kapcsolják gépekre........
2020. júl. 6. 16:23
 8/46 anonim ***** válasza:
29%

5

Ez csak az időseket veszélyezteti. A fiataloknál csak egy megfázás semmi több. Sőt a statisztikák szerint 60%nak tünetei sincsenek.

2020. júl. 6. 16:28
 9/46 anonim ***** válasza:
80%

Nem félünk; átestünk rajta.

Ettől függetlenül sem most, sem máskor nem akarok tengerparton nyaralni. Utazni szeretnék, minél hamarabb minél több országba. Várost nézni, mászkálni, színházba menni... Szóval, amint lehet, megyek.

2020. júl. 6. 16:45
 10/46 A kérdező kommentje:

8. tipikus magyar vagy sok ésszel megáldva.

[link]

[link]

[link]

2020. júl. 6. 16:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!