Most minden lángelme tengerparton akar nyaralni? Nem féltek a koronavírustól?
én nem félek
szerintem hülyeség az egész
A betegségtől nem félek. De nem szeretnék az lenni, aki miatt itthon újra elkezd növekedni a fertőzések száma.
Egyébként idén eleve itthoni nyaralást terveztünk. Munka miatt mentem volna külföldre többször is, de minden konferenciát, találkozót lemondtak.
Nem lesz vége, amíg nincs vakcina vagy gyógymód, De addig mindenki üljön az atombunkerben szerinted? Elutazom, hazajövök, önkéntes karanténban maradok természetesen, de ettől még elmegyek. Ezenkívül ilyen súlyos állapotba az kerül, aki a veszélyeztetett státuszba esik, az meg valószínűleg tudja magáról. Nem fog eltűnni ha utazunk, ha nem.
Értem, dühös vagy, de kicsit lásd meg a másik oldalt is, nem állhat meg a világ, éhenhalni is szar, nem csak vírusosnak lenni, ha mindenki ül a seggén és csak a kajafutárt várja, nagyobb gondok lesznek. A veszélyeztetettekre extrán vigyázzunk, és ha elutazunk utána várjuk meg elkaptuk e és ne rohanjunk rögtön egy discoba nyilván...De kell egy középút.
5
Ez csak az időseket veszélyezteti. A fiataloknál csak egy megfázás semmi több. Sőt a statisztikák szerint 60%nak tünetei sincsenek.
Nem félünk; átestünk rajta.
Ettől függetlenül sem most, sem máskor nem akarok tengerparton nyaralni. Utazni szeretnék, minél hamarabb minél több országba. Várost nézni, mászkálni, színházba menni... Szóval, amint lehet, megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!