Most minden lángelme tengerparton akar nyaralni? Nem féltek a koronavírustól?
Figyelt kérdés
2020. júl. 6. 15:38
21/46 anonim válasza:
szerintem te vagy a lángelme
(szarkazmus)
22/46 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy zseni vagyok, köszönöm, hogy ti is így látjátok :)
2020. júl. 6. 22:57
24/46 anonim válasza:
Nyilván nincs annyi esze, hogy felfogja, mit jelent a szarkazmus.
25/46 anonim válasza:
Komolyan azt hiszed, hogy a zsúfolt Balaton partjánál meg a szállodákban nem terjed a vírus?
Semmivel sem veszélyesebb egy horvát kisfaluban megszállni és egy elhagyatott pár személyes öbölben áztatni magadat a sós tengerben?
Mi is lennénk augusztus végén. Nem félünk a vírustól, sokkal aggasztóbb hogy A Vezér mit talál addigra ki. Határlezárások esetleg két hét karantén?
Az biztos, ha nem mehetünk a horvát tengerre, akkor sem megyünk belföldre, mert ugyanannyi pénzbe (vagy többe) kerülne, csak nagyon nem mindegy hogy mit kapok ezért a pénzért..
26/46 anonim válasza:
Persze a koronakamu miatt menjek a posvány balcsira mintha ott nem ugyanakkora eséllyel fertőznének le. Meg ha nem kamukoronát kapsz ott el akkor valami más leprát.
27/46 A kérdező kommentje:
Ok tegyük fel leugrassz a Horvát partra pl Budapest-Dubrovnik, ami oda vissza 1000oda-1000km vissza kb. Biztos ezidő alatt sehol se álltok meg. Pl. benzinkútnál, ahol mint tudjuk rendszerint 50 méteres sorok vannak 2méter távolságkihagyás nélkül is... Hát igen, biztos én vagyok a legdebilebb köztetek. :D Szarkazmus.. Várj zárójelbe teszem én is. (szarkazmus) (csak, hogy felfogd)
2020. júl. 7. 11:06
28/46 anonim válasza:
50 méteres sor egy benzinkútnál? :D WTF? Amúgy nyilván ha megállok egy benzinkútnál maszkban teszem és fertőtlenítek utána rendesen mielőtt újra összefogdosom a kormányt. Inkább megkérdezném akkor mi a megoldás? Hogy kéne viselkednie az embereknek most? Hogy nézzen ki az élet most nyáron szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!