Te mihez kezdenél, ha lenne mondjuk 200 tabletta NZT-48-ad?
A Csúcshatás filmből/könyvből van a szer (a könyvben ugyan MDT-48, és máshogy is van felvezetve ott a hatása, de az alapvető dolgok egyeznek).
12 órán át hat a tabletta, így a 200 db összesen 2.400 óra - 100 teljes nap, ha csak és kizárólag a hatás időtartamát nézzük, nem vesszük bele az "üresjárat" idejét.
NINCS Utánpótlás akármit csinálsz. Mit tennél, ha ez a készlet a rendelkezésedre állna?
Esetleg aki nem ismerné, annak mondom, hogy van belőle sorozat is, nekem nagyon tetszett :P
Én az első pár tablettát mindenképp az ellenszer elkészítésére használnám, mert 200 tabletta (Én egymás után használnám fel, a tartalékot kivéve) ellenszer nélkül taccsra vágná a szervezetem és megölne.
Azután kicsit feljavítom a jegyeimet és tőzsdézek, vagy azt ami eszembe jut, elvégre úgy biztosan jobb ötleteim lennének :D
20 tablettát és az ellenszerből rengeteget (Nem tudhatom-e az NZT mellékhatásai mikor tűnnek el véglegesen ellenszer nélkül, addig pedig ugye kell) eltennék későbbre
Na iigen, bele lehet dögleni ha az ember nem szedi tovább. Vagyis egy két tabletta még csak károkat okoz ha leáll utána az ember, de a több már halált jelent leállásnál.
Én nagyjából:
Ellenszer, utána írnék regényeket angolul, becéloznám az azngol nyelvű könyvpiacot, szintén tőzsdéznék, szereznék két-három PhD-t, elkezdenék festeni, zenéket komponálni. Ezt követné 8-10 nyelv megtanulása, mindből az elérhető legerősebb nyelvvizsgával, majd esetleg politikai pálya, vagy a tőzsde-világelső, mint cél.
Nagyon szuper válaszok voltak, köszönöm!
Még várok többet ha úgy van!
#3as vagyok
8-10 nyelvet? :o Na, de az NZT hatásának lejárta után úgyis elfelejteted őket, addig meg mit csinálsz ennyi nyelvvel? :D
Na most döntsd már el :D
Kérdésben:
"NINCS Utánpótlás akármit csinálsz"
Akkor te miért gyárthatsz? xD Akkor már én is gyártok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!