Most minden lángelme tengerparton akar nyaralni? Nem féltek a koronavírustól?
Figyelt kérdés
2020. júl. 6. 15:38
11/46 anonim válasza:
Kerdezo provokalsz. Ez az egesz tul van reagalva, egy globalis hiszteria. Szoval en megyek nyaralni osszel raadasul Afrikaba.
12/46 anonim válasza:
Dehogy lesz vége idén. Már szervezik a 2.hullámot
13/46 anonim válasza:
Szerintem meg te vagy a lángelme kérdező.;)
Előbb tájékozódj, mielőtt hülyeségekkel traktálod a népet! Az ilyenek miatt, mint te nem fogok egész nyáron itthon ülni. És nem, nem félek a vírustól, nincs krónikus betegségem és nem vagyok 60 feletti, tehát nem fogok lélegeztetőre kerülni (mintha most olyan sokan lennének ott). Talán már át is estem rajta különösebb tünetek nélkül.
Viszont te csak nyugodtan zárkózz be a szobádba és rettegj, ennyi ésszel meg is érdemled.:)
14/46 A kérdező kommentje:
11. Dehogy provokállak, persze, sőt kitaláció :D De arról tudsz, hogy valószínű csak mész?! Afrikába minőségi az orvosi ellátás is, így biztos minden rendbe lesz. Hisz kiskorodba fejre ejtettek szüleid és még mégis itt vagy köztünk, ha ezt túlélted, akkor mindent is túl fogsz... https://www.youtube.com/watch?v=rPHPVHdv1Qg
2020. júl. 6. 18:38
16/46 A kérdező kommentje:
13. Tégy meglátásod szerint, a magadfajtának hiába beszél az ember :)
2020. júl. 6. 18:42
17/46 anonim válasza:
Kerdezo, nem engem provokalsz hanem a valaszadokat akik ahogy latom sokkal ertelmesebbek mint te. A magyar ellatas sincs a toppon, nem sokkal jobb mar mint az afrikai.
18/46 anonim válasza:
Kérdező, téged valami agyrohasztó vírus támadott meg? :D
19/46 D. Brasco válasza:
Nem,ő a feljövök már a gyakorira,kiírok egy provokáló kérdést,majd pökhendi módon kioktatok mindenkit meg leoszom a jövő heti észt is,mert mindenki hülye rajtam kivül virusban szenved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!