Román tenger 2020-ba?
Sziasztok!
Debrecenből megérné lemenni a román tengerre augusztus végén?
Ha lecsengene ez a hiszti szívesen kipróbálnánk!
Milyenek az árak?
Melyik a legjobb része?
Kaja pia milyen?
Románul nem tudunk de angolból perfektek vagyunk!
10.
2000 táján nyaraltunk Sartin, kétszer is, nagyon kellemes és szép helynek találtuk.
Hogy mostanra milyen lett, azt látod nem tudom...Annyira lecsúszott?
12.
Kár...akkor mi még jókor jártunk arra.
Ahogy előttem írták ezt így nem lehet megmondani
Ízlések és pofonok
Haveromék a román tengerparton voltak és nekik meg nagyon tetszett...menj el pár napra és nézd meg,sokat nem vesztesz
Ha bejön akkor van egy olcsó nyaralóhelyed,ha nem tetszik akkor meg nem mész többet
Nekem pl Prága nem tetszett annyira pedig mindenkinek orgazmusa volt,hogy milyen szép hely :D
Bszki, tényleg nem hiszem el, hogy csuoa olyan gyökér jön be ide és mond véleményt egy helyreől, aki az életben nem járt ott, amőgy valószínűleg összecsinálná magát ha önállóan el kellene távolodnia az all inclusive asztaltól két métert, de ISMER VALAKIT aki járt ott és hallott róla, hogy annak a másik gyökérnek tetszett.
Na, ilyenektől hemzseg ez az oldal. A jóisten mentsen meg a műveltségüktől, ahogy a kérdező nyomorultságától is, aki tényleg a román :) tengertpartot szemelte ki . Érted? :)))
Kész a házid ,hülyegyerek?
Nyomorult az te vagy meg a családod, és ráadásul analfabéta is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!