Kezdőoldal » Utazás » Európa » Román tenger 2020-ba?

Román tenger 2020-ba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Debrecenből megérné lemenni a román tengerre augusztus végén?

Ha lecsengene ez a hiszti szívesen kipróbálnánk!

Milyenek az árak?

Melyik a legjobb része?

Kaja pia milyen?

Románul nem tudunk de angolból perfektek vagyunk!

2020. máj. 17. 16:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

10.

2000 táján nyaraltunk Sartin, kétszer is, nagyon kellemes és szép helynek találtuk.

Hogy mostanra milyen lett, azt látod nem tudom...Annyira lecsúszott?

2020. máj. 18. 12:31
 12/18 D. Brasco ***** válasza:
73%
Sarti ma az olasz Bibione - Lignano paros görög megfelelője
2020. máj. 18. 12:35
 13/18 anonim ***** válasza:

12.

Kár...akkor mi még jókor jártunk arra.

2020. máj. 18. 13:01
 14/18 anonim ***** válasza:
88%

Ahogy előttem írták ezt így nem lehet megmondani

Ízlések és pofonok

Haveromék a román tengerparton voltak és nekik meg nagyon tetszett...menj el pár napra és nézd meg,sokat nem vesztesz

Ha bejön akkor van egy olcsó nyaralóhelyed,ha nem tetszik akkor meg nem mész többet

Nekem pl Prága nem tetszett annyira pedig mindenkinek orgazmusa volt,hogy milyen szép hely :D

2020. máj. 18. 17:59
 15/18 anonim ***** válasza:
4%

Bszki, tényleg nem hiszem el, hogy csuoa olyan gyökér jön be ide és mond véleményt egy helyreől, aki az életben nem járt ott, amőgy valószínűleg összecsinálná magát ha önállóan el kellene távolodnia az all inclusive asztaltól két métert, de ISMER VALAKIT aki járt ott és hallott róla, hogy annak a másik gyökérnek tetszett.

Na, ilyenektől hemzseg ez az oldal. A jóisten mentsen meg a műveltségüktől, ahogy a kérdező nyomorultságától is, aki tényleg a román :) tengertpartot szemelte ki . Érted? :)))

2020. máj. 24. 20:16
 16/18 A kérdező kommentje:

Kész a házid ,hülyegyerek?

Nyomorult az te vagy meg a családod, és ráadásul analfabéta is.

2020. máj. 24. 20:47
 17/18 anonim válasza:
75%
Árak elfogadhatóak én Erdélyben lakok de soha nem voltam ott nyaralni csak melozni és nem is tervezek vannak helyek ahol elfogadhato a part vannak ahol nagyon szennyezett. Annyira sokat nem veszíthetsz de ne várj hatalmas pompára.
2020. máj. 29. 01:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi még 2004-ben voltunk a román tengerparton, Constantától délre. Egyáltalán nem volt koszos, teljesen normális homokos part volt, csak elképesztően hideg volt a tenger (július volt talán). A parton kívül semmi látnivaló nincs, maguk a települések pont olyanok, mint bármelyik román település. Ha olcsón szeretne tengerpartra menni valaki és más program nem kell, csak egész nap sülni szeretne a parton, arra tökéletesen megfelelő hely.
2020. jún. 6. 16:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!