Román tenger 2020-ba?
Sziasztok!
Debrecenből megérné lemenni a román tengerre augusztus végén?
Ha lecsengene ez a hiszti szívesen kipróbálnánk!
Milyenek az árak?
Melyik a legjobb része?
Kaja pia milyen?
Románul nem tudunk de angolból perfektek vagyunk!
Igen én voltam, árat sajnos nem tudok mondani, kempingben voltam a tengernél van
Nagyon szép hely
Mamaia (Constanta megye)
tehát nem ajánljátok annyira? Akik rosszat írnak miért nem bontakoznak ki egy kicsit?
Hosszabb beszámolókat szeretnék hallani.
Nem én hanem egy barátom volt ott
Ő azt mondta nekem,hogy neki tetszett Constanta és a környéke és jó volt a szállásuk és átlagosan voltak az árak viszont egy görög part sokkal szebb
A kettes részletezte.
Mit szeretnél még tudni egy olyan putri helyről ahonnan a vírus is sikítva menekül?!
Természetesen sokaknak megfelel ez is...
A román tengerpartra sem 2020-ban sem semmikor maskor nem mennnék.
Azon meg nem tudom mit kell bövebben kifejteni,hogy egy utolsó putri hely,okádék vízzel.
Nekem egyik barátnőm nyaralt ott néhány éve, nyugdíjas klubbal, busszal. Pontosan nem emlékszem, azt hiszem, Mamaiaban voltak. Neki nagyon tetszett, azt mondta, szép volt a Fekete-tenger,jó volt a hangulat / bár, ez inkább a társaságnak volt köszönhető / igaz, a románok annyira nem voltak kedvesek...
Járt már Görögországban, Sartiban is, neki az nem jött be annyira. Ezen csodálkoztam is. Szebb egy görög tengerpart, mint egy román, a görög életérzésről, hangulatról már nem is beszélve! De, ízlések és pofonok...
Én már többször voltam Görögországban, a román tengerpartról csak fotókról meg beszámolókból kaptam infókat, de nekem nem nyerte el a tetszésemet.
Ha már Fekete-tenger, inkább Bulgária, ahogy fentebb is írták. Szebb, rendezettebb, tisztább, a bolgárok meg vendégszeretőbbek.
Sarti éppenséggel Görögország legposványabb része. Abban elég sokan csalódnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!