Kezdőoldal » Utazás » Európa » Megbízható oldalak utazás...

Megbízható oldalak utazás foglalásához?

Figyelt kérdés

Sziasztok, fiatal vagyok és “kezdő utazó” sosem szerveztem még egyedül nyaralást. A páromnak kerek szülinapra egy hétvégét szeretnék ajándékozni Rómába.

Az az ötletem volt, hogy olyan oldalakat néznék ahol tudok úgy foglalni, hogy oda-vissza repülőjegy+szállás. Érdemes ilyeneket nézni? Tudtok esetleg megbízható oldalt ajánlani ahol tudnék így egybe mindent lefoglalni?

Vagy jobb lenne úgy hogy külön repjegy pl a wizzair oldalán és külön szállást foglalni bookingon?

Köszönöm ha segítetek

ma 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Nem érdemes, amikor pont ugyanolyan egyszerű egy fapadosnál megvenni a jegyet, mellé meg Booking.com-on a szállást.

Bármilyen különböző szolgáltatások kombinálása egy harmadik független szolgáltató által az esetek túlnyomó többségében csak azt garantálja, hogy a végén többet fizetsz.

Egy római hétvége tökéletes kezdés egy kezdő utazó számára, hogy a szervezésben gyakorlatot szerezzen. Én a mai napig híve vagyok a papíralapú útikönyveknek, nagy könnyebbséget ad, hogy nem nekem kell 250 weboldalról összekaparnom az információt, hanem helyettem már megtette más. A kiadás évére figyelni kell, értelemszerűen a legfrissebb a legjobb és 3 évesnél idősebb könyvet ne vegyél. A Lonely Planet Rome jó, bár már 2022-es, idén áprilisban jön az új könyv. Ha az út később történne, érdemes megvárni azt. Azokat az ósdikat kerüld, amikben a tartalom 90%-a történelmi és kulturális sztorizgatásokból áll praktikus információk (szállások, éttermek, közlekedés, stb.) helyett, sajnos ezekből sok van, főleg a magyar nyelvű piacon.

ma 11:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi:)!

Rómában már jártam, illetve a családommal régen viszonylag sokat utaztam, csak nekem soha nem volt gondom semmire, minden szervezést apukám csinált :D

ma 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Tökéletesen elég a wizzair+booking egy kezdőnek is, főleg egy római útnál.

Nem kell megijedni, ha tudtok angolul és van vésztartalék, akkor nagy baj nem lehet, még ha nem is sikerül tökéletesen a szervezés 🙂

(Az én első saját szervezésem Mexikó volt, így visszagondolva jó bátor voltam, de semmi baj nem volt egyébként, sőt, valószínűleg azért sikerült olyan jól, mert a saját ízlésünkre tudtam alakítani, nem egy kész csomagot kaptunk. 😀)

ma 11:56
 4/4 anonim válasza:
Pelikán.hu
ma 13:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!