Kezdőoldal » Utazás » Európa » Róma 1 hétre 170.000 Ft-ért...

Róma 1 hétre 170.000 Ft-ért mennyire jó ajánlat?

Figyelt kérdés

A gimivel van lehetőség a nyáron Rómába utazni busszal. Étkezéssel, szállással, utazással és programokkal együtt (bár azt még nem mondták, hogy mik lennénk) 6 éjszaka 7 nap lenne 170.00 Ft.

Szerintetek megéri?

ma 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez kifejezetten (!!!) jónak tűnik. Azt viszont nem tudom, hogy ez milyen utazási iroda, én azért utána néznék.
ma 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
Attól függ milyen szálláson lesztek elhelyezve. Gondolom mivel többen mentek, valamilyen hostel/kollégium féle szállás lehet. azt viszont egyénileg ki lehet hozni sokkal olcsóbban repülövel is.
ma 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindenképpen jó ár, még ha hostelben alszotok, akkor is. Rómában a szállás elég drága és ebben az évben több millió zarándokot várnak a jubileumi Szentévre, így kb.tavasztól a szállás árak is emelkednek. A hostelek ott nem 10-12 euroba kerülnek éjszakánkánt. Bár ha kollégiumban lesztek elhelyezve, azokat az árakat nem tudom.

Bár a programokat nem írtad, de gondolom lesz benne belépős is, tehát így jó az ár.

De arra készüljetek, nagyon nagy tömeg lesz. Évek óta szinte havonta járok oda munka miatt és egyre több a turista. A Szentév miatt meg ez a szám pár millió emberrel emelkedni fog. Persze nem egyszerre lesznek ott, de jócskán hozzáraknak az alap tömeghez.

ma 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
10-20 eurot akartam írni, nem 10-12-t :))
ma 19:08
 5/5 anonim válasza:
100%
Jó ár!mi nemrég néztünk június közepére hostelt 2 éjszakara a központban ,jó elszállt árak vannak. De le is lettünk az útról beszélve a zarándokok miatt. Megyünk inkább jövőre!
ma 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!