Krétán minden hotelben van fakultatív kirándulás ajánlat?
Figyelt kérdés
Tetszik egy hotel, barátságos áron van, viszont az utazási iroda oldalán (mindenképp utazasi irodán keresztül megyünk, nem vagyunk tapasztaltak) nincs feltuntetve hogy milyen lehetseges fakultatív kirandulasok vannak. Tavaly Tunéziában voltunk, ott volt felsorolva pár lehetőség.
Aquila rithymna beach hotel a hotel neve Krétán. Valakinek van tapasztalata, hogy van e minden hotelben egy "bácsi" aki jön és megmondja mikor hova lehet menni?😅
Tavaly voltam életemben először távoli kiránduláson, ott ült egy bácsi egy asztalnál és lehetett tőle kérdezni vagy magától szólt nekünk. Vagy ne vegyem egy kalap alá ilyen téren Tuneziat és Kretat?
Köszönöm előre is a válaszokat.
#kréta #Fakultativ
2023. júl. 19. 13:20
1/1 anonim válasza:
Nyilván nem mindegyikben. Ahol én megszálltam, ott sem volt. De az is lehet, hogy jó pénzért ők is szerveznek neked,amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!