Mit tudok kezdeni magammal 12 órán keresztül?
Figyelt kérdés
Márciusban utazok ki Romániába busszal, ami kb. 12 órás utazás lesz. A buszon nics internet, és nem tudom hogy mivel tudnám elütni az időt. 16/L2020. jan. 18. 21:18
11/17 A kérdező kommentje:
A tájat azért nem tudom csodálni mert éjféltájban indulunk, és szerintem nem sok mindent fogok látni sötétben
2020. jan. 19. 08:06
12/17 anonim válasza:
Ha éjfélkor indultok, pont a kevésbé látvànyos alföldi tájról maradsz le. Az igazán szép rész már világosban jön.
13/17 anonim válasza:
Ha éjfélkor indultok, akkor fülhallgató, zene be, alvás. Mire reggel felébredsz, már jönnek a szép tájak.
14/17 anonim válasza:
Csúcs, a mai fiatalok telefon nélkül meghalnak.
üdvözöl egy boomer
15/17 anonim válasza:
Miért egy boomer mit csinál 12 órán át a buszon? Azon kívűl, hogy az utastársát zargatja a senkit nem érdeklő családi sztorijaival?
16/17 anonim válasza:
@15 Meg azzal, hogy belepofázik abba, hogy élnek mások, illetve, hogy Orbán vagy Gyurcsány, dr mindenképpen a kettő közül valamelyik milyen jó, ha pedig nem értrsz egyet vele, akkor csak puffog, mert eddig sikerült kiművelni Kádár atyánk alatt a vitakultúrát.
17/17 A kérdező kommentje:
Meg tudok lenni 12 órán keresztül a telefonom nélkül, csak egyáltalán nincs kedvem egész uton az ablakot bamulni. Es egyaltalan nem vagyok kivancsi az olyan kommentekre hogy "miert nem lehet meg lenni telefon nelkul" meg ehez hasonlokra. Szerintem tok normalis kerdest tettem fel, szoval aki ÉRTELMES valaszt tud/tudott kuldeni annak köszönöm szépen
2020. jan. 20. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!