A 9. héten az ultrahang még hüvelyen keresztül fog történni? A páromat csak akkor szeretném vinni magammal ha hasi uh. Lesz
Hasi ultrahang lessz, mert ilyenkor már lehet látni a babát.
Igyál elötte sokat hogy nagyon pisilned kelljen, az kinyomja a hasad és sokkal jobban látszódik a baba. :)
Kedves első!
Ne állíts olyat, ami nem igaz!
Mert nem igaz, hogy a 9. héten tuti hasi ultrahang lesz!
Ez kórház és orvosfüggő!
Nekem még a 12. heti uh is hüvelyi ultrahanggal történt. Ugyanis amelyik kórházhoz én tartozom, ott ez a protokoll. És nálunk nem hogy az anyukák szeretnék vagy nem szeretnék, hogy hüvelyi uh-n bent legyen vagy ne legyen bent apuka, nálunk hüvelyi uh-ra nem engednek be senkit, még az apukát sem.
A férjem a 19. heti ultrahangon volt először bent, nálunk az az első hasi uh-val végzett vizsgálat. Illetve ha valakinek a 12. hét után valami miatt ultrahangozni kell, akkor már azt is hasival nézik, de egyébként előbb nem.
Úgyhogy kérdező, kérdezz rá, hogy ahová te mész, ott mi a szokás, az előírás.
És ha a 7. héten nem volt még szívhang, az még annyira nem aggasztó, mert nem mindenki pont a nagy könyvben előírtak szerint esik teherbe, ha egy későbbi fogantatásról van szó, akkor lehet csak a 8. héttől volt szívhang, vagyis már van. Bízz a legjobbakban!
Elsö vagyok.
nekem már a 7 hetes terhességemet is hasi uh-val csinálták.. alig látszott valami, pedig azt hittem hüvelyi lessz..
Szóval szerintem egyik helyen így másik.helyen meg amúgy csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!