Anyu el akar vinni nogyogyaszhoz, mire szamitsak, meg sosem voltam es meg szuz is vagyok, ithon hogy keszuljek ra? Mit fog velem csinalni? (14)
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 16:12
2/4 anonim válasza:
Miért kellene neked 14 évesen nőgyógyászhoz menned? Beteg vagy?
3/4 anonim válasza:
Ha nincs panaszod nem kellene menned, anyukádnak is megmondhatnád ezt. Szexuális élet megkezdése után/18 év után érdemes elmenni évente.
Ha van problémád, aszerint kezel az orvos. Ez esetben mintát vesz a hüvelyedből egy kis pálcika segítségével, azt elküldi tenyésztésre, hogy megtudják, mi a bajod. Mármint, felelősségteljes orvos ezt teszi. De az is lehet, hogy felír egy random gyógyszert ránézésre...
Nem tudom neked csinálnának-e, idősebb korban méhnyakrák szűrést végeznek évente ha mész, megnyomogatják az alhasadat kívülről, esetleg megtapogatja az orvos a melled, hogy nincs-e benne elváltozás. De 14 évesnél ez nem lesz, gondolom én.
4/4 anonim válasza:
Valami problémád van? miért akar anyud 14 évesen elvinni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!