14 éves vagyok , most töltöttem be. "Anya" igazából csak a nevelőanyám és nem mondanám hogy anyaként tekintek rá ! De nem is utálom. Tegnap azt mondta hogy csütörtökön nőgyógyászatra megyünk. Még sosem voltam. Már van mellem, szőrös a puncim és a hónaljam és menstruálok is , de úgy gondolom korai még. Megkérdeztem miért erre ő azt mondta - mert látszik hogy már nagylány vagy és itt az ideje! Eléggé nem szeretnék menni , mert kicsit félek is de legjobban azért nem akarok menni mert le kell vetkőzni és ha "anya" is ott lesz az szerintem ciki . Főleg hogy látni fogja a szőrös puncimat és nem tudom de nekem ez ciki.:S
Mit csináljak?
Kérlek írjátok le milyen részletesen egy nőgyógyászatoi vizsg. lécci normális válaszokat!
Az orvossal megbeszélheted,hogy bent legyen-e anyukád,14 éves kor fölött nem is kell. Ha szűzvagy valószínűleg csak kívülről vizsgál meg. Igazi anyukáddal beszéltél már?
2012. jún. 19. 18:20
2/12 anonim válasza:
Hát ne menj el, elrángatni nem tud.Én 19 éves vagyok de nem mennék akkor se ha anyu erőltetné.
2012. jún. 19. 19:48
3/12 anonim válasza:
Beszéld meg anyukáddal, hogy elmész, de várjon meg kint. Egyébként sokkal jobb ilyenkor, anyástól túlesni ezen, mint később egyedül, szükségből. Bízz meg nevelőanyudban, kérdezd meg tőle, hogy milyen egy vizsgálat (és, hogy milyenre kért neked időpontot).
2012. jún. 19. 21:55
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
1. válaszoló:
Sajnos nem tudok az igazi anyummal beszélni mert 3 éve meghalt , egy balesetben . :(
Ha élne , vele elmennék de így...
2012. jún. 20. 08:58
5/12 anonim válasza:
jújj, nagyon sajnállak. :( :(
2012. jún. 20. 11:33
6/12 A kérdező kommentje:
Jajj istenem voltunk :S Mondtam hogy én nem akarok menni ,de nem érdekelte akkor is elvitt. Mikor mi következtünk már nagyon dobogott a szivem és féltem. Bementünk és mikor láttam hogy egy fiatal pasas a doktor úgy görcsbe rándult a gyomrom hogy 2 percig mozdulni sem tudtam. Aztán nagy nehezen leültem egy székre "anyuval" . kb 5 percig beszélgettek . És akkor megszólalt a doktor hogy menjek és vetkőzzek le , és a melltartómat is vegyem le . Nem tudtam hogy minek de gondoltam mostmár nincs visszaút le kell vetkőznöm meztelenre. És mikor kész lettem kimentem. Úristen nagyon ciki volt . Mondta a doki hogy először üljek a rendes vizsgálóra. Felültem és a melleimet vizsgálta. Közben "anya" pedig ott ült és ezt mind látta. :Ss Aztán fel kellett feküdnöm a nőgyógyászati ágyra . Felültem kicsatolta a lábaim a lábtartóhoz és le kellett csúsznom teljesen szétterpesztett lábbal a dokihoz. Akkor már nagyon féltem izgultam és minden bajom volt. :S Aztán a doki benyúlt és ott vizsgált. Elég kellemetlen , volt amikor benyúlt kicsit fájt is . Megkérdezte van e barátom , mondtam hogy van . Kérdezte hogy szűz vagyok e még , mondom igen . Erre hogy szólhattam volna mert akkor nem nyúl be . Hát itt már kiborultam . Azt hittem elkiáltom magam hogy mit képzel . És leszállok. Elég sokáig vizsgált. Aztán végre befejezte , utána meg kívülről vizsgálta a puncim , gondolom a szőrt , a csiklót stb. Közben "anya" végig látott mindent. Aztán végre leszállhattam . Berohantam az öltözőbe felvettem a ruháimat és se szó se beszéd kimentem inkább kirohantam az ajtón. Életem legcikisebb élménye volt. Felszálltam a buszra és elmentem a barátomhoz. Elmeséltem neki , és ő legalább megértett és megvigasztalt.:) "Anya" mikor hazaért biztos keresett de azóta nem találkoztunk. Köszi mindenkinek a segítséget!:)
2012. jún. 21. 14:54
7/12 anonim válasza:
Grat.!! :-)
2012. jún. 21. 15:57
8/12 anonim válasza:
Ha majd fogamzásgátlót fogsz szedni, évente kell járnod ilyen vizsgálatra.
2012. jún. 21. 16:40
9/12 anonim válasza:
legalabb tul elted..:) tenyleg szuz vagy?
2012. jún. 22. 08:22
10/12 A kérdező kommentje:
Köszike!
És igen szűz vagyok , eszembe sem jutott hogy lefeküdjek a barátommal , vagy bárkivel. Szerintem ez még túl korai. Majd 16-17 évesen szeretném elveszíteni. Addig semmiképp sem ! :D És igen legalább túléltem! Ez a lényeg . De most nem beszélek "anyuval" egy jó darabig. 1 részt mert ezek után "szégyellem" előtte magam. Másrészt pedig haragszom is. Mindenkinek köszi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!