Mit tudok kezdeni magammal 12 órán keresztül?
Figyelt kérdés
Márciusban utazok ki Romániába busszal, ami kb. 12 órás utazás lesz. A buszon nics internet, és nem tudom hogy mivel tudnám elütni az időt. 16/L2020. jan. 18. 21:18
1/17 anonim válasza:
Olvassál, fejts rejtvényt, nézd a tájat, beszélgess a melletted levővel, aludj, hallgass zenét, stb. Ezekhez nem kell internet, sem kütyü.
Ennyire életképtelen a mai ifjúság?
3/17 anonim válasza:
Én aludnék, zenét hallgatnék. Könyvet én speciel nem tudok olvasni, mert rosszul leszek a buszon.
4/17 anonim válasza:
Én Romániából Magyarországra menet felváltva olvastam s bambultam a tájat. :D (visszafele javarészt aludtam, mert olyan napszakban jöttünk)
Vagy telefonra teszel pár filmet, s viszel egy fülhallgatót s egy külső akksit.
5/17 anonim válasza:
Vegyél nemzetközi 10 gigás mobilnetet 4590 ft-ért. Powerbankot vigyél, ha tölteni se lehet a buszon.
6/17 anonim válasza:
Nyalj be egy bélyeget utazás előtt :)
7/17 anonim válasza:
Az út jó részén szép lesz a táj. Nézheted azt. De olvasni is lehet, ha bírod. Tölts le előre videókat, játékokat, persze külső akksit vigyél. Fejts rejtvényt. Ó és igen: beszélgess az utastársakkal! Kártyázz velük, sztorizgassatok, játsszatok.
8/17 anonim válasza:
Mondjuk nézz ki az ablakon, és csodáld a tájat. Éld meg azt, hogy utazol és látsz. Vigyél egy könyvet. Gondolom ha nem megállás nélkül a telefonba vagy beleolvadva akkor sem fog megállni az élet.
9/17 anonim válasza:
olvasni én se tudok utazás közben. telódra tölts le podcasteket, sok zenét, akármilyen hosszú hanganyagokat (én pl rádiókabaré adásokat szoktam hallgatni hosszú utakon), filmeket esetleg. az ilyen buszokon mindig van konnektor az ülések között. ha esetleg érdekel az asmr, az is hasznos lehet, segít elaludni :)
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de sajnos nem tudok olvasni a buszon mert rosszul leszek, és a tájat se tudom csodálni. Szerintem a filmletöltés fogom választani. Milyen filmet tudtok ajánlani?
2020. jan. 19. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!